Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Super John: ”Hylende morsomt”

Legend Car 
11/10/10 

Veteranen sikrede sig fem pokaler i sine tre første løb i Legend Car Cuppen
En af dansk motorsports største legender var til start, da Legend Car Cuppen afholdt sidste runde af årets mesterskab på FDM Jyllandsringen. Det var John Nielsen, Randers, som var blevet lokket ned i den bil, som normalt køres af Poul Henning Pedersen, Christiansfeld, og den tidligere Le Mans-vinder viste sig at være svær at få ud af bilen igen!
 

”Det er hylende morsomt,” sagde John Nielsen. ”Jeg har prøvet mange forskellige racerbiler i mit liv, men dette her er altså det sjoveste.”


John Nielsen klar til start i Legend Car Cuppen ved årets DM-Finale på FDM Jyllandsringen. Han scorede fem pokaler i tre løb.
(Foto: Morten Alstrup)

Med til at gøre Super Johns Legend Car Cup-debut endnu sjovere, var også den pokalhøst, han opnåede ved DM-Finalen. Hele fem pokaler blev det til, selv om der også blot blev kørt tre løb. Forklaringen herpå var – naturligvis fristes man til at sige – at John Nielsen i de tre løb tog to sejre og en andenplads i Old Boys-klassementet, men herudover var han også så beskeden at vinde to af de tre løb generelt!

Inden løbene på FDM Jyllandsringen var hele tre mand i spil i kampen om det generelle mesterskab. Det var Mads Caprani, Randers, Lars Lindholst, Kolding, og Paw Klamer, Haslev, og her blev feltet af titelkandidater hurtigt reduceret. I det første løb måtte Paw Klamer lukke og slukke med et ødelagt bagtøj, mens Lars Lindholst i det andet løb sluttede efter Mads Caprani, som dermed kunne kalde sig mester.

Pudsigt nok blev en anden- og en tredjeplads de bedste resultater for Mads Caprani på FDM Jyllandsringen. I stedet gik den tredje og sidste generalsejr til Nicholai Sørensen, Sindal, som med podieplaceringer i de to øvrige løb faktisk fik kørt så mange point hjem, at han sluttede blot seks point efter Paw Klamer i det samlede klassement.

John Nielsen var dog ikke eneste debutant i feltet. Danni Jensen, Randers, var også med, og han formåede at komme i top 10 i alle tre løb.

Olds Boys-mesterskabet havde i øvrigt fundet sin vinder inden DM-Finalen. Det var Jesper Ternvalt, Havdrup, som modtog en stor pokal som bevis på, at han er den første Old Boys-mester.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jesper Ternvalt
  • John Elgaard Nielsen
  • Jyllandsringen - 3. heat
  • Jyllandsringen - Heat 1
  • Jyllandsringen - Heat 2
  • Jyllandsringen - tidtagning
  •