Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jason Watt hurtigste mand i tidtagningen

Danish
Touringcar
Challenge 

09/10/10 

Michael Outzen kilede sig ind mellem de fire titelkandidater
Der er lagt op til en meget tæt afslutning på årets Danish Touringcar Championship, som finder sted søndag på FDM Jyllandsringen.
 

Lørdag eftermiddag blev der kørt tidtagning, og her var der mindre end en tiendedel af et sekund mellem de to hurtigste kørere, Jason Watt, Herlev, og Jens Møller, Ikast.


Jason Watt satte hurtigste tid i tidtagningen på FDM Jyllandsringen, mens Robert Schlünssen (bagest) satte femtebedste tid
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

2002-mesteren endte med at sætte dagens hurtigste tid i 45,958, og han endte dermed som eneste kører, der kom under 46 sekunder på den korte udgave af FDM Jyllandsringen, som anvendes til årets DM-Finale. Jens Møller kom tættest på at slå sin mærkefælle med en omgangstid på 46,032.

De to Seat Leon-kører indtager henholdsvis tredje- og fjerdepladsen i mesterskabsstillingen inden søndags to løb. Her er det Casper Elgaard, Århus, og Robert Schlünssen, Tyskland, som fører an, men de havde ikke samme fart i bilerne som deres konkurrenter. De endte således på henholdsvis fjerde- og femtepladsen med omgangstider, der var et lille halvt sekund fra Jason Watts bedste tid.

Ved DM-Finalen er der comeback til to tidligere DTC-profiler.

Michael Outzen, Ringe, stiller op i en BMW 320i E46 fra JM Racing, og med den sikrede han sig tredjebedste tid i tidtagningen, mens den første DTC-mester nogensinde, Jesper Sylvest, Jægerspris, blev noteret for sjettebedste tid i den Chevrolet Lacetti, som normalt køres af Jan Magnussen, England.

Søndag middag køres den afsluttende Super 8 Kvalifikation forud for de to løb, som finder sted søndag eftermiddag.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jason Watt
  • Jyllandsringen
  • 10/10/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her