Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Poulsen Racing – 2 års DEC med masser af pokaler

Danish Endurance
Championship 

09/10/10 

DEC - Danish Endurance ChampionshipSidste DEC løb på Padborg Park gik ikke helt som forventet. Inden løbet var vi på en på en samlet 1. plads i Cliodivisionen, 2. plads i klasse 2, og på 2. pladsen i jagten på distance pokalen.
Inden løbet var målet at vinde Clio klassen, og så se hvad der ellers skete, for vi viste at Havdrup, som førte distanceløbet, skulle have uheld hvis vi skulle nå dem, ligesom vi også var klar over at DK Racing også hurtig vil få kontakt til os, hvis de kørte optimalt.
 

Vi havde egentlig et godt løb, skulle starte 11 med en rigtig god tid, hvilket angav, at der var flere hurtige biler end normalt. Løbet gik løbet fejlfrit, men vi kørte ikke hurtigt nok, hvilket betød vi kun blev 3. i Clioklassen på dagen.

Generelt endte det med sejr i Clioklassen, 2. plads i klasse 2, og en 3. plads i kampen om distancepokalen, næsten samme placering som året før, dog var vi da 2. i kampen om distancepokalen.


(Foto: Poulsen Racing)

Status efter 2 års DEC med samme besætning og samme bil er 60 pokaler, hvilket næppe overgås af nogen anden bil.. Det kan lade sig gøre fordi vores bil har kørt 42 timers race uden mekaniske fejl overhovedet, og ved at planlægge pitstop, dæk forbrug, benzinforbrug, køreskifte fornuftigt, samt at kører sikkert uden at sætte bilen af eller skade den.


(Foto: Poulsen Racing)

Bilen er en Clio 3, som er fuldstændig standard, det betyder, at vi kører forholdsvis billigt, og vi vil derfor gerne dementere den udtalelse fra evalueringsmødet om, at det er dyrt og være med i toppen, ligeledes er det sjovt, at kan kører med de andre biler, som vi ved bruger rigtig mange penge på deres biler.
Så vi kan kun opfordre til, at man anskaffer sig en standard Clio, melder sig til i Cliodivisionen, det er billigt, sjovt og vi konkurrere på lige vilkår, hvor det ikke er penge der afgør løbet, og ind imellem kører vi fra biler som kører med meget store budgetter. At det er en god ide, understreges af, at nr. 2 & 3 i den store klasse 2 var standard Clio biler.

Vi siger tak for kampen og glæder os til næste sæson med forhåbentlig mange Clioer i feltet, ligeledes siger vi tak til vores mekanikere, medhjælpere og ikke mindst sponsorer.

Med venlig hilsen
Poulsen Racing


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 02/10/10 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •