Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Hungaroring - Fri træning og kvalifikation

12 Hours 
08/10/10 

To danske teams har taget den noget lange vej til Hungaroring i Ungarn for at deltage i 12 timers løbet på banen.
Stefan Kaas Racing er igen i repræsenteret og med hele 4 kørere i teamets Mini racer. Men også Sally Racing er repræsenteret. Sally Racing havde dog et uheld under kvalifikationen.
 

Stefan Kaas Racing har sendt 4 kørere til Hungaroring for at køre 12 timers løb. Det er Niels Borum, Jacques D. Møller, Christian Daluiso og Jackie Bøllingtoft som skal repræsentere teamets farver i Mini'en. Stefan Kaas Racing deltog i lighed med Sally Racing også i sidste sæson. Her benyttede man en BMW M3 E46, men motorproblemer satte teamet langt tilbage.


Stefan Kaas Racing Mini under den sidste klargøring
(Foto: Stefan Kaas Racing)

Sally Racing har Martin Sally Pedersen, Peter Obel, Andreas Schrøder og Miro Hornak på banen. Sally Racing deltager med den ene af teamets Renault Sport Clio III racere. For Sally Racing gælder det om at genvinde klassesejren fra 2009.

I den første fri træning hvor det mest gjaldt om at få sig kørt ind på banen og få fundet det rette setup, der blev Stefan Kaas Racing nummer 21, mens Sally Racing en placering bedre. Forskellen mellem de to teams var dog kun på 0,7 sek..


Jacques D. Møller melder alt klar
(Foto: Stefan Kaas Racing)

Begge danske teams forbedrede sig i kvalifikationen. Sally Racing forbedrede sig fra en placering som nummer 20 i den fri træning til en placering som nummer 18. Dermed er de hurtigst i deres klasse. Stefan Kaas Racing forbedrede sig også, men desværre kun med en enkelt placering. Teamet er nu godt 1,6 sek. efter de danske kollegaer.

Men desværre for Sally Racing havde de et seriøst uheld under kvalifikationen, der gav lidt for mange buler. Det så så alvorligt ud at flere frygtede at de ikke ville blive klart til nattræningen i aften. Men ifølge de seneste rapporter fra Hungaroring, så fik teamets mekanikere klaret udbedringen af skaderne meget hurtigere end først antaget. Bilen er nu klar til nattræningen, men der skal sandsynligvis arbejdes på setuppet inden bilen fungerer optimalt igen.


Sally Racings bil så ikke for godt ud efter uheldet
(Foto: Stefan Kaas Racing)

I skrivende stund køres nattræningen og i morgen formiddag en kort warmup inden selve løbet, som starter kl. 10,00. Live tider kan følges på http:/live.24hseries.com.

Dons

Læs mere om:
  • Sally Racing
  • Stefan Kaas Racing Team
  • Hungaroring
  •