Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Le Mans Cup

Panoz Abruzzi får race debut i Kina

ILM Cup 
10/10/10 

Det var oprindeligt meningen at den ny Panoz Abruzzi GT2 skulle have racedebut ved Petit Le Mans, men det skete ikke. Bilen var dog til stede i paddocken hvor den blev vist frem, men den rullede altså ikke en meter på racerbanen, ved denne lejlighed.
 


Nu er Panoz Abruzzi GT2 raceren køreklar!
(Foto: Presse Benjamin Leuenberger)

Det var ikke på grund af sløseri eller mangel på midler at projektet blev forsinket, men derimod mangel på vitale stumper fra underleverandører, som kom et par dage for sent i forhold til at denne bil kunne være med i racet.


Benjamin Leuenberger bliver den ene af de kørere der skal give Panoz Abruzzi GT2 raceren dens debut i Kina.
(Foto: Presse Benjamin Leuenberger)

Teamet har dog ikke tabt modet, og bilen er nu helt færdig og race klar. Derfor transporteres den nu til Kina hvor årets sidste afdeling af Intercontinental Le Mans Cup køres på Zhuhai køres i weekenden 5. – 7. november, hvor Benjamin Leuenberger bliver en del af kørerbesætningen.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Benjamin Leuenberger
  • Panoz
  • Zhuhai
  • 07/11/10 - Zhuhai - ILM Cup
  • Panoz Abruzzi GT2
  •