Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

De sidste omgange for i år

1600 Challenge 
08/10/10 

Denne weekend køres sæsonens sidste 1600 Challenge løb på Jyllands-Ringen ved Silkeborg.
En af de ca. 25 deltagere er Jens Jensen. Efter skuffelserne, sidste gang på Oschersleben, satser teamet på at få en god afslutning inden den lange vinterpause.
 

"Jeg var lidt småskuffet efter Oschersleben, da jeg først nåede at blive helt dus med banen på de allersidste omgange af løb 2," - udtaler Jens Jensen - "men forhåbentlig kommer denne weekend til at forløbe mere efter planen, og jeg kender jo det meste af banen denne weekend."


(Foto: Motorsporten.dk)

Jens hentyder til, at der denne weekend, for første gang siden 2003, køres på den korte version af Jyllandsringen. En ændring, som bringer afveksling ind på en bane, som der ellers er blevet kørt massevis af gange siden tilføjelsen for 7 år siden.

Istedet for at køre ud på det nye banestykke, bliver banen kortet af, så man efter Hesteskoen drejer til venstre, indtil man er ved det normal opløbssving. Dette giver hurtigere omgangstider, og derved flere omgange, så publikum kan se mere action på banen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Jens Jensen er fortrøstningsfuld forud for denne weekend, og håber på at han kan bygge videre på farten fra Juniløbet.

"Juniløbet på Jyllands-Ringen tidligere i år, var min første løb denne sæson, så der var jeg lidt rusten. Derudover var det på det tidspunkt en helt ny bil for mig. Men i løb 2 begyndte jeg at køre tider, så jeg kunne blande mig længere fremme. Så det er helt klart målet denne weekend. Der er stadig mulighed for at hente et par placeringer i mesterskabsstillingen, så det er også værd at kæmpe for," slutter han.

Så forhåbentlig kan sæsonen afsluttes med et godt resultant inden den alt for lange vinterpause starter på søndag klokken ca. 16.30.


(Foto: Motorsporten.dk)

Tidsplanen er følgende:

Lørdag
Træning: 10.30-10.55
Kvalifikation: 15.05-15.25

Søndag
Løb 1: 10.10-10.25 - 15 omgange
Løb 2: 16.15-16.30 - 15 omgange

Jensen Racing


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jens Jensen
  • Jyllandsringen
  • 10/10/10 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •