Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA GT3 European Championship

Sidste chance for en podieplads

FIA GT3 
08/10/10 

Motorsportssæsonen i Europa nærmer sig så småt afslutningen. Det gælder også for FIA GT3 serien som i denne weekend kører årets sidste afdeling.
For Fischer Racing gælder det om at komme på podiet, og her skal danske Christoffer Nygaard være med til at sikre at det sker. Teamets Ford GT er fuldstændig klar til opgaven, så alt afhænger af kørerne - og konkurrenterne.
 

Det har ikke været den mest konstante sæson Fischer Racing har oplevet. Resultaterne har svinget op og ned, men på det seneste har resultatkurven været for opadgående.

Ved den seneste afdeling på Portião banen i Portugal sluttede man således på den utaknemmelige fjerdeplads lige uden for podieplaceringerne. Teamet og kørerne kan som sådan ikke noget i denne sæson, men vil gerne slutte sæsonen af med at komme på podiet, men det kan blive svært for konkurrenterne er skarpe og har noget at køre efter.


Fischer Racing bilen med Christoffer Nygaard og Mikko Eskelinen
(Foto: Fischer Racing)

Dog håber teamet på et godt resultat. Og som Christoffer så var bilen fremragende på Zolder banen hvor den sidste afdeling også blev kørt i sidste sæson. Det håber man selvfølgelig på gentager sig så man kan komme på podiet.

Begge løb i sidste afdeling køres søndag. 1. løb starter kl. 10,20 og slutter kl. 11,55. 2. løb starter kl. 15,45 og slutter kl. 17,30.

Vil man følge årets sidste afdeling i FIA GT2 serie og følge Christoffer Nygaards indsats, kan løbet ses på Motors TV eller som live-stream via seriens hjemmeside på gt3europe.com.

Dons

Læs mere om:
  • Christoffer Nygaard
  • Mikko Eskelinen
  • Fischer Racing
  • Zolder
  •