Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

En legende i Legend Car Cuppen

Legends Cup 
07/10/10 

John Nielsen er med i sæsonens sidste løb
I den kommende weekend afslutter Legend Car Cuppen sin anden sæson på de danske baner. Det kommer til at ske på FDM Jyllandsringen, hvor der traditionen tro skal køres tre løb med de små racerbiler. Og i forhold til den optræden, klassen havde tidligere på året på banen ved Silkeborg, skal man denne gang køre på den lille bane på 1.475 meter.
 

Ingen af klassens faste kørere har tidligere erfaring med denne bane. Men det har den debutant, som er med. Det er nemlig ingen ringere end John Nielsen, Randers, som for første gang deltager i den danske Legend Car Cup!


John Nielsen stiller op i Legend Car Cuppen ved årets DM-Finale på FDM Jyllandsringen.
(Foto: Morten Alstrup)

John Nielsen behøver vel ingen nærmere præsentation. Danmarks første Le Mans-vinder, Danmarks første vinder af et Formel 3000-løb (det, der svarer til GP2 i dag), og så ikke mindst en toneangivende profil i Danish Touringcar Championship. Men det bliver en hård debut, legenden får. Han har ikke haft lejlighed til at teste bilen, men ryger direkte ud i tidtagningen, inden det gør løs med de i alt tre løb.

Disse tre løb vil som altid blive spændende og underholdende, inden vi kender navnet på årets vinder.

Tre kørere er i spil. Paw Klamer, Haslev, Lars Lindholst, Kolding, og debutanten Mads Caprani, Randers. Her har Paw Klamer de sværeste odds. Han led af tekniske problemer med sin bil under den forrige løbsweekend på Padborg Park, og han er derfor 44 point efter Mads Caprani. Men med 25 point på spil i hvert af de tre heats har den sjællandske kører stadig en mulighed.

Den forsvarende mester skal også op i det høje gear, hvis han skal beholde titlen. Lars Lindholst er 36 point efter, så meget skal gå galt, hvis ikke Mads Caprani kan kåres som Legend Car Cup-vinder ved DM-Finalen.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • John Elgaard Nielsen
  • Jyllandsringen
  •