Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Krise hos Andretti Autosport

IndyCar
Series  

09/10/10 

IndyCar Series teamet Andretti Autosport har mistet sin største sponsor: 7-Eleven forretningskæden.
De var hovedsponsor på Andretti Autosport's racer #11 som i denne sæson er blevet kørt af den tidligere mester brasilianeren Tony Kanaan, og dermed er han plads i teamet ikke længere sikker.
 

Teamchef og -ejer Michael Andretti vil dog gøre alt hvad de kan for at fastholde Tony Kanaan, og arbejder nu på højtryk for at sikre økonomien til det.
Men samtidig har teamet Andretti Autosport også måtte være så realistiske, at de har givet Tony Kanaan 'frit lejde' til at forhandle med andre teams mens der er ledige pladser i feltet, selv om der er tre år tilbage på hans kontrakt.

7-Eleven kæden forlader dog ikke teamet helt, de vil fortsat være delsponsor på den bil som køres af Danica Patrick, og hvor GoDaddy.com er hovedsponsoren.

Andretti Autosport har i år deltaget med fire biler i IndyCar Series mesterskabet, ligesom Andretti teamet altid har gjort det, de blev i år kørt af Tony Kanaan, Ryan Hunter-Reay, Marco Andretti og Danica Patrick.

Sidste nyt:
Som om tabet af 7-Eleven sponsoratet ikke var hårdt nok for Andretti Autosport, så har yderligere en sponsor nu trukket sig fra teamet, det gælder seriesponsoren IZOD der var hovedsponsor på Ryan Hunter-Reay's racer, dermed er også hans plads i teamet nu i fare!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Danica Patrick
  • Marco Andretti
  • Ryan Hunter-Reay
  • Tony Kanaan
  • Andretti Autosport
  •