Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Femte afdeling kørt på Padborg Park

Danish Endurance
Championship 

07/10/10 

DEC - Danish Endurance ChampionshipHM Motorsport kørte sig til endnu en førsteplads i årets sidste DEC-løb
De tekniske problemer der opstod ved sidste løb på Jyllandsringen, blev løst inden turen gik til Padborg.
Så Teamet kunne derved stille op til 5. og sidste løb, på Padborg Park, med en hvis ro, men alligevel med "nervøse maver". Kunne det lade sig gøre, at få "fuldt hus", med sejre i alle fem løb.
 


Strategien lægges

Træning og tidtagning gik rigtigt godt. Jens-Henrik satte tiden med 1:06,496, dermed en startplacering som nr. 10 lige efter det konkurrerende team WW-Racing med start nr. 9.

Inden løbets start fik HM-motorsport overrakt en vandre-/distancepokal, for flest kørte kilometer efter de første 4 løb i 2010. Den var faktisk blevet sejret på Jyllandsringen, men det slåede team havde "glemt" pokalen, så derfor ingen ceremoni ved 4. løb. Hermed blev der lagt ekstra pres på HM-Motorsport, for skulle "guldet" forblive eller skulle det overdrages til et andet Team efter 5. løb

Jens-Henrik lagde ud og kørte igen rigtig godt. Kørte C2’eren godt op i feltet. Efter knapt to timer blev det tid til tankning og chaufførskift. Da C2’eren skulle forlade tankområdet, efter de obligatoriske 3 minutter, ville den ikke starte og måtte skubbes til pitpladsen. Meget hurtigt igangsatte mekanikerne en fejlsøgning og fandt en defekt sikring. Herefter kørte Flemming et godt stabilt stint. 2. Tankning blev foretaget og Jens-Erik kørte C2’eren til sejr for 5. gang.

HM-Motorsport kom som skrevet i mål som nummer 1 i klassen, efter 196 omgange, 10 omgange efter dagens generelt vindende bil. Samtidig vandt de 1. pladsen for sæsonen, dermed var DM i langdistance løb hjemme. Det største var, at distancepokalen "flest kørte kilometer i 2010" forblev i teamet, til alles store begejstring.


Som toppen af kransekagen vandt den lille grønne C2'er distancepokalen, for flest kørte kilometer.

Det har været en forrygende sæson med 5 førstepladser, DM og ikke mindst distancepokalen. Hjemmearbejdet har været gjort rigtigt godt, så hermed en stor tak til de trofaste og dygtige mekanikere. Samtidig siges tak for kampen til WW-Racing for det gode kammeratskab samt for deres fortrinlige æblekage, som der er nydt godt af. Vi håber at kunne race mod dem igen på et tidspunkt i fremtiden.

HM Motorsport


Læs mere om:
  • Flemming D. Olsen
  • Jens Erik Hansen
  • Jens-Henrik Hansen
  • Padborg Park
  • 02/10/10 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •