Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller går efter at vinde DM-Finalen

Danish
Touringcar
Challenge 

06/10/10 

På søndag stiller Jens Møller op i sidste afdeling af Danish Touringcar Championship – og det er faktisk med en mulighed for at vinde mesterskabet, da han er en af i alt fire kørere, der fortsat er med i titelopgøret.
 

”Men jeg skal nok være svineheldig for at det skal ske,” siger Seat Leon-køreren. ”Som jeg ser det, bliver det Casper Elgaard og Robert Schlünssen, der kommer til at kæmpe om, hvem der skal blive mester, og så kører Jason Watt og jeg om, hvem der vinder bronzen. Skal jeg gøre mig forhåbninger om at vinde den store pokal, så skal de andre dumme sig.”

Inden weekendens DM-Finale på FDM Jyllandsringen indtager Jens Møller fjerdepladsen. Han er blot tre point efter Jason Watt på tredjepladsen, men afstanden op til Casper Elgaard og Robert Schlünssen er noget større.

”Det er ikke fordi jeg ikke tror på det, men man skal også være realistisk. Jeg vil nok køre taktisk og satse på at slutte i top 3 samlet,” siger han.

”Jeg tror stadigvæk på, at vi vil være toneangivende over en omgang, og det er sådan set lige meget, om det er regnvejr eller tørvejr. Jeg bør som minimum kvalificere mig i top 2 og helst tage pole position. Jeg har et mål om at sætte bilen på pole position og vinde det første løb, og så må vi se, hvad der sker i løb to.”


(Foto: Morten Kimer Hansen)

I forhold til alle de andre løb, der er kørt på FDM Jyllandsringen i denne sæson, kommer DM-Finalen ikke til at foregå på den nye, lange bane, men på den kortere, oprindelige udgave af banen.

”Jeg er ikke bekymret for det, for det er faktisk sektor 2, jeg har haft mest bøvl med, og det er den del af banen, vi ikke kommer til at køre på,” vurderer Jens Møller. ”Men det er klart, at baghjulstrækkerne vil have en fordel på den korte bane. Vores dæk kommer til at stå en stor, stor prøve, for på den korte bane kan dækkene ikke slappe af ligesom på den store bane, hvor der er et par lange stræk i sektor 2.”

Jens Møller bliver ved DM-Finalen sekunderet af sin teamkammerat hos Team FDM Tegee-Dan Motorsport, Kim Holmgaard, der i forrige weekend scorede sæsonens første pokal efter en tredjeplads i et langdistanceløb.

”Jeg tror ikke, at det er muligt at få en pokal med hjem denne her gang, men det gode resultat i langdistanceløbet er da godt for moralen,” siger Kim Holmgaard.

”Gennem hele året er jeg blevet hurtigere og hurtigere i min DTC-racer, og den udvikling satser jeg stærkt på at kunne fortsætte. De fire kørere, som kæmper om mesterskabet, får jeg nok svært ved at kunne gøre noget ved, så kan jeg slutte bedst blandt de øvrige, vil det være en meget tilfredsstillende afslutning på sæsonen. Men hvis de fire titelkandidater ender med at gå i infight, så er det da klart, at jeg vil forsøge at udnytte det.”


Læs mere om:
 • Jens Reno Møller
 • Kim Holmgaard
 • Team FDM Tegee-Dan Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 10/10/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her