Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Sprint

Ib Kragh melder sig DM klar

Rally Sprint 
06/10/10 

Mester i lejet bil. Renovering af gearkasse, og det helt store eftersyn på rallybilen. IK Motorsport har haft travlt siden sidst.
Til seneste Yokohama løb, måtte Ib og Karsten smide håndklædet i pitten, pga. en mislyd fra transmissionen. Det viste sig at være et defekt tandhjul, som heldigvis ikke havde forvoldt større skade. Det har holdt Puntoen på værksted i en lang periode, så da Yokohama mesterskabet skulle køres, havde Ib ingen bil, men valgte i sidste øjeblik at leje sig frem.
 

En ældre Opel Kadett City blev det til. "Noget af en rejse tilbage til fortiden, i sådan en gammel bil med kun 140 HK, men den gik nu fint og med en 3. plads, sikrede den mig mesterskabet", fortæller Ib.

"Nu er Puntoen gået efter fra A-Z og jeg føler ikke vi kan gøre mere for at være klar til DM 4 i Bramming. Vi har fået lavet et godt setup til fredagens grus prøver og så håber vi at vi kan nå at bygge den om til lørdagens asfalt. Vi har kun en time, men det går nok", mener Ib.

"En del af prøverne i Bramming har været kørt før, og vi forventer et godt og vel tilrettelagt motorløb", slutter Ib.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: