Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ALMS GT Class

Yokohama i ALMS i 2011

ALMS
GT Class 

08/10/10 

American Le Mans SeriesDen amerikanske del af Yokohama koncernen har indgået kontrakt med West Racing teamet om levering af dæk til teamet.
West Racing vil i næste sæson deltage i American Le Mans Series med to Lamboghini Gallardo racere som skal anvende Yokohamas kendte Advan dæk i seriens GT2 klasse.
 

Yokohama Tire Corporation som er den amerikanske del af Yokohama Rubber koncernen, har indgået aftale med West Racing teamet om levering af dæk. West Racing vil indsætte to Lamborghini Gallardo racere i GT2 klassen i næste års ALMS serie.

Det bliver Yokohama Advan dæk som West Racing får leveret. Nærmere bestemt er det ENV-R2 dækket som West Racing får glæde af. Et dæk som allerede bruges i forskellige GT3 klasser rundt omkring i verdenen.

De to parter er selvfølgelig glade for samarbejdet. Teamejer Eduardo Espindola udtrykker valget af Yokohama ganske kort.
"Helt enkelt. Jeg valgte Yokohama på grund af deres fornemme resultater i motorsporten og generelt gode omdømme. Vi har de samme værdier, visioner og forventninger, med andre ord - succes."

"Jeg er et meget passioneret menneske, og jeg føler at Yokohama har det på samme måde. Bare se på den succes som Yokohama har med deres motorsportsprogram og med deres Advan dæk. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at Yokohama med deres store know-how er det perfekte match til vores team og vores biler."

Også fra Yokohama Tires's side er der stor optimisme. Firmaets direktør, Mark Chung, udtrykker at man føler at samarbejdet med West Racing bliver rigtigt interessant, ikke mindst fordi at man nu ser Lamborghini sammen med de andre store mærker som Ferrari, Porsche og Corvette.

Første alvorlige møde mellem West Racing Teams Lambo'er og konkurrenterne bliver ved 12 timers løbet på Sebring banen i Florida lørdag d. 19. marts 2011.

Dons

Læs mere om:
  • Sebring
  •