Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

En anden plads, to første pladser og et mesterskab

Special Saloon Car
SP4 

06/10/10 

- i SP4 til Team Primagaz Racing og Dennis Holbæk
Weekenden var dog ikke uden problemer. En ødelagt generator og en utæt oliekøler, blev skiftet lørdag aften. Men da motoren først måtte opstartes søndag morgen, blev tiden meget knap, da man opdagede , at den nye køler også var utæt. Så nu skulle der virkelig arbejdes hurtigt. Dette lykkedes, dog kun delvis, da man samtidig valgte, at køre på regndæk, hvilket krævede en ændring af kørehøjden på bilen, som der ikke var tid til af foretage.
 

Så Dennis Holbæk måtte køre en bil der var høj i front og for lav i bag. Det var en meget svær bil at køre, men det lykkedes alligevel Dennis, at køre en anden plads hjem.

I andet løb startede Dennis fra fjerde pladsen, men var i løbet af få omgange på en anden plads. Da så Claus Christensen kørte af banen, blev det til en sikker første plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Løb 3 startede Dennis i front og blev der løbet ud, dog hårdt presset af Claus Christensen, som flere gange var oppe og have fysisk kontakt, hvilket Claus dog også måtte modtage en straf for.
Claus var hurtigst under nedbremsningen til svingene, mens Dennis var hurtigst ud af svingene og på de lige stræk.
Så en rigtig god weekend og specielt et godt og tæt race mellem disse to kørere.

Tillykke fra Team Primagaz Racing
VHP


Læs mere om:
  • Dennis Holbæk Pedersen
  • Padborg Park
  • 03/10/10 - Padborg Park - Special Saloon
  •