Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Carlsen Jeg skal drille Sylvest

Danish
Touringcar
Challenge 

05/10/10 

Den tidligere dobbelte mester deltager også i DM-Finalen
Endnu en tidligere mester i Danish Touringcar Championship har meldt sin ankomst til DM-Finalen. Det er Michael Carlsen, Vissenbjerg, der kommer til start i sin Peugeot 407.
”Jeg tog egentlig beslutningen i Sverige, at når der nu var tale om det sidste DTC-løb overhovedet, ville jeg stille op. Men hvis jeg var kommet hjem fra Sverige med en stor skade, var jeg ikke stillet op,” fortæller Michael Carlsen, der i år ikke havde planlagt et fuldt program.
 

”Jeg havde fra starten sagt, at jeg ville køre de fire løb, som talte med til Scandinavian Touring Car Cup. Men så synes jeg, at det kunne være skægt at være med til det sidste, for så har jeg været med hele vejen.”


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Michael Carlsen var med på startstregen i det allerførste løb, som blev kørt i Danish Touringcar Championship på FDM Jyllandsringen den 2. maj 1999. Men det er der også en anden af deltagerne i DM-Finalen, der har været. Nemlig Jesper Sylvest, Jægerspris, der gør comeback.

”Jeg skal drille Sylvest, og det bliver skægt. Nu skal vi jo da køre på den bane, han kan huske, så det må være en fordel for ham,” siger den fynske Peugeot 407-kører med henvisning til, at DM-Finalen kommer til at finde sted på den korte udgave af FDM Jyllandsringen.

”Jeg glæder mig også til det. Det er skægt at køre på den gamle bane, og det er ikke fordi jeg ikke kan lide den nye, men det er sjovt at prøve den gamle igen.”

Med Michael Carlsen er DTC-feltet oppe på ti biler ved DM-Finalen. Udover fynboen tæller feltet denne gang de fire mesterskabskandidater, den nordjyske trio med Kim Morgan og Niels Christiansen, begge Vrå, og Kim Holmgaard, Aalborg, samt comebackkørerne Jesper Sylvest, Jægerspris, og Michael Outzen, Ringe.

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Jesper Sylvest
 • Michael Carlsen
 • Carlsen BP Motorsport
 • Sylvest Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 10/10/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS