Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Sauber præsenterer ny kører og partner

Formel 1 
05/10/10 

Nick Heidfeld kommer ikke til at køre for Sauber teamet i 2011 sæsonen. Det står fast efter at teamet har underskrevet kontrakt med Grand Prix 2 køreren Sergio Perez.
Samtidig med offentliggørelsen af den nye kører, meddeler teamet også at man har indgået partnerskab med det mexicanske telefirma Telmex.
 

Den kun 20 årige Sergio Perez bliver i næste sæson fast kører hos Sauber teamet i Formel 1. Kamui Kobayashi får dermed igen en ny makker i teamet.

Sergio Perez har trods sin unge alder et særdeles godt cv når det gælder racing. Han kørte i flere år i karting og nåede at køre sig til 5 mesterskaber inden han skiftede til Formel BMW. Efter 2 sæsoner her, skiftede han til britisk Formel 3. Her vandt han sammenlagt 14 løb i de to serier. I 2008 startede han i GP2 hvor han i første omgang kørte i GP2 Asia serien. Siden fulgte den europæiske udgave og hvor han i år er sluttet på en sammenlagt andenplads.


Sergio Perez
(Foto: GP2 Media)

Telmex som har støttet Sergio Perez i en stor del af hans karriere, har samtidigt indgået partnerskab med Sauber teamet. Fra starten af næste sæson vil firmaets logo være at finde på bilerne. Telmex som er ejet af verdens pt. rigeste mand, Carlos Slim, skal ganske givet også stå for kommunikationsdelen udi det tekniske hos Sauber teamet.


Sergio Perez
(Foto: GP2 Media)

Telmex er den allerstørste teleudbyder i Mexico, hvor man udover teletjenesten også udbyder internetadgang, webhoteller og så videre. Derudover har Carlos Slim i mange år beskæftiget sig med racing i flere forskellige klasser - også på højt niveau - hvor han har sponsoret flere unge kørere og været med sponsor i flere teams, dog primært i Nord- og mellemamerika.

Dons

Læs mere om:
  • Sergio Perez
  • Sauber Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS