Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Cup

Rickard Rydell vender tilbage hos Chevrolet

STC Cup 
05/10/10 

De skandinaviske deltagere i næste års STCC serie får kvalificeret modstand på racerbanerne.
Efter godt et års pause er Rickard Rydell igen tilbage på racerbanerne. Han skal i næste sæson kører i en Chevrolet Cruze indsat af Chevrolet Motorsport Sweden.
Han var i august måned ude at teste bilen for første gang.
 

Chevrolet Motorsport Sweden har besluttet at indsætte en bil mere i næste sæson. I denne sæson har Viktor Hallrup været ene om at repræsentere teamet, men i næste sæson har teamet to biler klar. Den anden skal køres af Rickard Rydell.

Dermed får Rickard Rydell comeback efter et års pause hvor han har været tv-medkommentator. Han føler sig igen motiveret til at køre race, især efter at have testet for teamet i august måned.

Han ved dog også at det ikke bliver nemt, for han ser at op til 10 kørere er i stand til at vinde løb og flere af dem har international erfaring. Han nævner selv Fredrik Ekblom, Richard Göransson og Jan Magnussen som nogen af de sværeste konkurrenter.

Hos teamet er man selvfølgelig mere end lykkelige over at det er lykkedes at få Rickard Rydell i en af teamets biler. Man udtaler at det kan kun blive godt med en meget talentfuld kører ved siden af en super rutineret kører.

Dons

Læs mere om:
  • Rickard Rydell
  • Chevrolet Motorsport Sweden
  •