Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Kevin Magnussen vinder tysk Formel 3 rookie mesterskab

Formel 3 DE 
04/10/10 

Kevin Magnussen sikrede sig i dag en flot tredjeplads i det tyske Formel 3 mesterskab. Tredjepladsen kom i hus efter en flot tredjeplads i sæsonens sidste løb på Oschersleben, hvilket samtidig gav Kevin Magnussen årets rookie mesterskab, mesterskabet for kørere i gang med deres første Formel 3 sæson.
 


(Foto: Jan Kaiser)

Kevin Magnussen startede i sin Dallara F307 fra niende startposition, så det så svært ud, da rivalen til tredjepladsen, Stef Dusseldorp ,der kun lå to point efter Kevin, startede fra anden position. Men Dusseldorp kiksede starten og blev påkørt og var dermed ude af løbet. Kevin lavede endnu en superstart og var oppe som firer, men da de ødelagte biler stod på banen måtte løbet stoppes, banen ryddes, hvorefter der måtte omstart til.


(Foto: Jan Kaiser)

Kevin var klar igen ved omstarten og avancerede til femte position. Foran fik førende Tom Dillmann problemer og da Kevin fik reddet sig endnu en placering, kunne han køre i mål på en flot tredjeplads, hans ottende podieplacering i år. Bag Kevin lå Daniel Abt, der førte rookie mesterskabet, men da han udgik på sidste omgang, kunne Kevin ikke alene fejre en tredjeplads i løbet, en tredjeplads i mesterskabet, men også en sejr i rookie mesterskabet.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det er helt vildt. Jeg var super heldig, men er også superglad. Det så rigtig svært ud i denne her weekend og jeg har ligget vågen hele natten for at tænke på, hvordan jeg kunne få min tredjeplads i mesterskabet. Vi har hele året kæmpet med vores fart og særligt i kvalifikationerne har vi ikke været hurtige nok. Så alle mine placeringer har jeg kørt mig til i løb, så jeg var klar over, at det også var det, der skulle til i dag. At jeg så samtidig var heldig, at Daniel Abt udgik på sidste omgang, så jeg også kunne vinde rookie mesterskabet er bare helt vildt. Jeg ved ikke, hvad der betyder mest for mig. Tredjepladsen i mesterskabet, er normalt ikke noget jeg kører efter, men jeg ved, hvor svært vi har haft det i år og hvordan jeg har skullet kæmpe for mine resultater, så den her tredjeplads er jeg rigtig glad for. Samtidig er det fedt, at kunne vinde rookie mesterskabet og bevise, at jeg kun er slået af nogle, der har mere erfaring med de her biler end jeg har”.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Oschersleben
  • 03/10/10 - Oschersleben - Formel 3 DE
  •