Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Michael Outzen får comeback i DM-Finalen

Danish
Touringcar
Challenge 

04/10/10 

I sidste uge kunne vi fortælle om Jesper Sylvest, Jægerspris, der vender tilbage til Danish Touringcar Championship. Nu gør endnu en kører comeback til DM-Finalen.
”Jeg er tilbage i feltet ved DM-Finalen på Jyllandsringen,” siger Michael Outzen, som bliver at finde i feltet i Danish Touringcar Championship, når DM-Finalen køres den 9.-10. oktober. Her stiller han op for det team – JM Racing – som i sin tid introducerede ham til DTC-serien, JM Racing.
 

”Jeg håber, at vi sammen kan være konkurrencedygtige og være med til at levere noget godt race,” siger Michael Outzen, der sidst kørte en af de grå og gule biler tilbage i 2007. ”Selv om jeg i 2008 skiftede til Chevrolet i 2008, så har vi stadig holdt kontakten ved lige, og det er også derfor, at vi sammen stiller til start."

Den bil, som Michael Outzen skal køre til DM-Finalen, bliver en BMW 320i E46, som sidste år blev kørt af Kasper Jensen, Aalborg. Men det bekymrer ikke fynboen.


(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

”Det kan godt være, at der er nogen, som mener, at det er en gammel hagelkåge, og at der er løbet meget vand i åen, men jeg tror stadig, at jeg kan være fornuftig med,” siger Michael Outzen. ”Når vi kikker på racerløbene, har jeg ikke lavet en døjt i år, men jeg har ikke slappet af. Jeg har i stedet brugt en masse tid på at træne, så måske kan jeg tage de andre på fysikken. Men vi har desværre ikke haft mulighed for at teste med bilen inden.”

Som vinder af en bronzemedalje i 2008 og vinder af DTC Cuppen i 2007 har Michael Outzen været med til at sætte sit præg på Danish Touringcar Championship.

”Det er jo sidste gang, at der køres et officielt DTC-løb, og jeg er glad for, at jeg har fået muligheden for at kunne være med,” siger han. ”Det har været en stærk serie, som har produceret en masse gode kørere, som gør det godt. Tag bare Michel Nykjær, der kæmper med om VM. Han var aldrig nået dertil uden DTC.”

”Jeg er virkelig glad for, at mine sponsorer og JM Racing har gjort dette comeback muligt.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Michael Outzen
 • JM Racing
 • Jyllandsringen
 • 10/10/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her