Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Kevin Magnussen avancerede fem positioner

Formel 3 DE 
02/10/10 

- Forsvarede tredjeplads i mesterskab
Kevin Magnussen fik det bedste mulige ud af sin startposition som nummer ni, da han i dag sluttede på fjerdepladsen ved næstsidste løb i det tyske Formel 3 mesterskab, der blev afviklet på Oschersleben.
 

Kevin Magnussen var ikke tilfreds med sin Dallara F307 VW efter kvalifikationerne, men ved dagens løb, fik han vist sit talent ved straks fra start at angribe konkurrenterne. Fra sin niende startposition lavede Kevin endnu en gang en fantastisk start og avancerede et par positioner straks da lyset gik ud og da han lavede en fantastisk manøvre ind i første sving, hvor han dykkede mellem to konkurrenter, var han oppe som femmer.


Kevin Magnussen var endnu en gang rigtig god ved starten
(Foto: Jan Kaiser)

Han pressede Felix Rosenqvist på fjerdepladsen, men da Kevin var sikker på, at denne ville få en stop-go straf for tyvstart, valgte han at være forsigtig og beholdte sin position indtil konkurrenten var væk. Mod slutningen af løbet følte Kevin ikke, at bilen kørte optimalt og han sørgede for, at bringe bilen sikkert i mål.

Løbet blev vundet af Daniel Abt, foran Tom Dillmann og Stef Dusseldorp.


(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg er faktisk godt tilfreds med min fjerdeplads” sagde Kevin Magnussen efter løbet. ”Det så svært ud, at forsvare min tredjeplads i mesterskabet inden løbet, så at få ændret min niende startposition til en fjerdeplads er meget tilfredsstillende. Bilen blev dog meget nervøs at køre undervejs og jeg synes også den havde lidt problemer ved nedgearingerne, så der var ingen grund til at presse yderligere på. Nu skal jeg regne lidt på, hvad der skal til, for at jeg kan beholde min tredjeplads i morgen og så må vi tage den derfra”.


(Foto: Jan Kaiser)

Kevin Magnussen var inden dagens løb på tredjepladsen i mesterskabet, fire point foran Stef Dusseldorp. Med dagens resultat mistede han et enkelt point til hollænderen.

Kevin Magnussen starter også i sidste løb fra niende startposition. Løbet afvikles søndag kl. 13.35


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Oschersleben
  • 03/10/10 - Oschersleben - Formel 3 DE
  •