Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Endurance Championship

Sally Racing med tre biler i to klasser

Danish Endurance
Championship 

01/10/10 

DEC - Danish Endurance Championship- til Finaleløbet på Padborg Park
I morgen starter Finaleløbet på Padborg Park, her stiller Sallys Racing til start med to Renault Sport Clio III racere i det fire timer lange finale løb i Danish Endurance Championship.
Derudover stiller teamet også til start med deres Volvo S60 Challenge racer i Special Saloon Car klassen, som søndag skal køre hele tre løb.
 

Danish Endurance Championship
Den ene af de to Renault Sport Clio III racer skal i Danish Endurance Championship løbet køres af trioen: Lars Højris Nielsen, Kennie Frydkjær Jensen samt Martin Sally Pedersen.


(Foto: Gripping Media)

Kørerbesætningen på den anden racer er lidt mere tvivlsom, for på grund af et par afbud i sidste øjeblik, er der pt. kun en kører på bilen, det er teamchefen selv: Jesper Sally Pedersen.

Så er du en kører der kan tage en rask beslutning, så er her en god mulighed for at deltage i finaleløbet på Padborg Park, bare ring til Jesper på 4015 1570!

Udover deltagelsen i selve 4-timers løbet, så er deltagelsen også en sidste test af materiellet der netop er blevet fuldstændig renoveret, så det står kampklar til deltagelsen i 12-timers løbet i Ungarn 8. og 9. oktober.

Special Saloon Car:
Som det har været tilfældet hele denne sæson, stiller Niels Høiby op i Special Saloon Car klassen med teamets Volvo S60 Challenge racer, og han går en travl weekend i møde.

Her ved finale løbet skal Special Saloon Car klassen køre hele tre løb; først et på 10 minutter plus en omgang, derefter et på 20 minutter plus en omgang, og sluttelig et på 30 minutter plus en omgang.


(Foto: Motorsporten.dk)

Niels Høiby ligger godt til i mesterskabet i gruppe SS3, hvor han inden Finaleløbet på Padborg Park ligger på en sikker anden plads.

Kom på Padborg Park i weekenden, og støt alle Sally Racing kørerne i deres sidste løb på en dansk bane i år, der er gratis adgang hele weekenden!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jesper Sally Pedersen
  • Kennie Frydkjær Jensen
  • Lars Højris Nielsen
  • Martin Sally Pedersen
  • Niels Høiby
  • Padborg Park
  • 02/10/10 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •      ASETEK SIMSPORTS