Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Kevin Magnussen i hård kamp om tredjepladsen

Formel 3 DE 
01/10/10 

Kevin Magnussen stiller i weekenden til start i sidste afdeling af det tyske Formel 3 mesterskab, der afvikles over to løb på Oschersleben. Med sin flotte sæson, hvor Kevin har vundet tre løb i den tyske serie, indtager han en flot tredjeplads i mesterskabet. Mesterskabet føres af franske Tom Dillmann foran tyske Daniel Abt. Tom Dillmann er i gang med sin fjerde sæson i Formel 3, hvorimod Daniel Abt er rookie i Formel 3, nøjagtig som Kevin Magnussen.
 

De to førende i mesterskabet har dog den fordel, at begge køreres teams, HS Technik Motorsport and Van Amersfoort Racing har masser af erfaring fra tidligere Formel 3 sæsoner, hvorimod Kevins Team Motopark Academy, sammen med Kevin, er i gang med deres første Formel 3 sæson.


(Foto: Jan Kaiser)

Kevin Magnussen, der kører en Dallara F307 med VW motor, skal i det tyske forsøge at forsvare sin tredjeplads i mesterskabet. Med 85 point er han kun 4 point foran hollænderen Stef Dusseldorp, der kom på andenpladsen i sidste års mesterskab. På femtepladsen i mesterskabet er svenske Felix Rosenqvist med 75 point også med i kampen om mesterskabet. Der er masser af point på spil ved de to løb, hvor der gives point til deotte første i hvert løb efter fordelingen 10-8-6-5-4-3-2-1. Desuden er der et point for hhv. pole position og hurtigste omgang.


(Foto: Jan Kaiser)

Kampen om at blive årets rookie, og dermed modtager af en check på 75.000 Euro, er også intens. Den kamp føres af Daniel Abt, der kun er 3 point foran Kevin Magnussen i kampen. Kevin er til gengæld 19 point foran Felix Rosenqvist på tredjepladsen. Der gives point efter samme fordeling som ved mesterskabet, men det er kun kørere i gang med deres debutsæson, der kan score point til dette mesterskab. Der gives ikke point for pole position og hurtigste omgang.

Der køres et løb både lørdag og søndag. Begge dage starter løbet kl. 13:35.


Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Motopark Academy
  • Oschersleben
  • 03/10/10 - Oschersleben - Formel 3 DE
  •