Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Vitantonio Liuzzi har kontrakt også i 2011

Formel 1 
04/10/10 

Rigtigt mange har haft travlt med at trække Vitantonio Liuzzi ud af hans sæde hos Force India teamet, og lade ham erstatte af en anden kører. Flere har været nævnt, men Paul di Resta har af rygterne været kørt i stilling som den største favorit.
Vitantonio Liuzzi afviser selv disse spekulationer. For ham gælder det at han har en kontrakt om at køre for teamet også i 2011.
 

Vitantonio Liuzzi kører også for Force India teamet i 2011. Det hævder han i hvert fald selv. Hans kontrakt med teamet løber også i 2011. Derfor kan han afvise at det er ham som bliver erstattet af Paul di Resta som mange ellers har haft travlt med at køre i stilling som ny kører i teamet.


Bliver de begge eller skifter den ene?
(Foto: Force India F1)

Da der så kun er Adrian Sutil tilbage at pege på, har mange vendt blikket den vej. Tilsyneladende er Force India meget interesserede i at beholde Adrian Sutil. Det har selvfølgelig noget at gøre med at han er den af de to kørere der har præsteret bedst. Men det kan også hænge sammen med et kontraktudløb. Adrian Sutil er udover Force India også sat i forbindelse med Renault teamet, hvor Vitaly Petrov har været i farezonen for at ryge ud.

Paul di Resta er tilknyttet Force India teamet som test- og reservekører, men kører flest kilometre for Mercedes i DTM serien hvor han i øjeblikket ligger på andenpladsen sammenlagt. Vi må derfor vente på at se hvad der sker med Adrian Sutil. Vitantonio Liuzzi har med egne ord sit på det tørre.

Dons

Læs mere om:
  • Adrian Sutil
  • Paul Di Resta
  • Vitantonio Liuzzi
  • Force India
  •