Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Intercontinental Cup

Tom K.: ”Det bliver et vanvittigt spændene løb”

LMI Cup 
01/10/10 

Tom K gør her status fra Road Atlanta efter torsdagens træning, der bød på mere regnvejr end ønsket:
"Road Atlanta; en meget, meget krævende racerbane. Jeg har ikke kørt her siden 2002, og jeg har kun gode minder fra banen. Jeg blev amerikansk Le Mans-mester her i netop 2002, og siden har jeg ikke været her, så det er dejligt at være tilbage."
 

"Vi er godt i gang med træningen op til ”Petit Le Mans” på lørdag. Vejret har været meget skiftende, med alt fra over 30 grader til knap 20 med en masse ”thunderstorm” og regn, og det har holdt os tilbage i dag.

Vi har lige afsluttet aftentræningen – eller nattetræningen, som det egentlig hedder – i to timers fuldt mørke. Peugeot er lidt hurtigere end os, vi er med som nummer to og tre, men det er meget tæt. Vi ved, at banen har været meget succesfuld for Audi gennem tiderne, så jeg er sikker på, at det bliver et vanvittigt spændene løb.

Der er 45-46 biler til start på den her fire kilometer lange bane, så det kan kun blive utroligt stressfuldt for alle, både i pitlane men absolut også på den smalle og meget kurvede bane med store højde- og niveauforskelle."

Lyt til Tom Kristensen's kommentarer til nattræningen

Ja, ellers er det i seng nu, og så er der qualifing i morgen. Vi glæder os til løbet" - slutter Tom Kristensen.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Audi Sport Team Joest
  • Road Atlanta
  • 02/10/10 - Road Atlanta - ALMS
  • 02/10/10 - Road Atlanta - LMI Cup
  • Petit Le Mans - tidsplan og data
  •