Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

CORE Autosport skifter til LMP i 2011

ALMS 
02/10/10 

American Le Mans SeriesÅrets sidste American Le Mans Series løb, Petit Le Mans, køres i dag, men mange teams er allerede nu i gang med at opruste til den kommende sæson under ACO’s reglement. Det ser også ud til at vi kommer til at stifte bekendtskab med et helt nyt team og det er CORE Autosport.
CORE Autosport har endnu ikke taget beslutning om hvilken LMP klasse de vi køre med i, men den beslutning tages inden den 1. november 2010, siger teamets talsmand.
 

Jonathan Bennett, Gary Gibson og Charlie Shears har domineret IMSA Lites Series i år, og derfor er det naturligt at CORE Autosport vil ud og finde nye udfordringer.

CORE Autosport vil dog forblive i Cooper Tires Lites Prototype Series samtidig med at de også vil køre American Le Mans Series.

Det bliver spændende og se hvad CORE Autosport vælger til 2011 sæsonen, men det mest naturlige valg ville en LMP2 bil.

Vejgaard

Læs mere om:
  • CORE Autosport
  •