Dansk Automobil Sports Union - Elitenyt

Diverse
01/10/10

- Det sker i weekenden
Kevin Magnussen er til start ved finaleløbet i ATS Cup Formel 3, der køres i Oschersleben.
McLaren Junior-køreren har vundet fire løb i sit debutår i klassen, og han kan stadig sikre sig titlen som Rookie of the Year og en samlet andenpladsplads. Sidstnævnte kræver dog sejre i begge weekendens løb.

Mikkel Mac er ligeledes med i kampen om de afgørende topplaceringer når næstsidste afdeling af NEC-mesterskabet for Formel Renault 2.0 køres på banen Spa-Francorchamps.
Den unge Falstring har vundet tre af årets løb, og er 17 points efter den førende, med 120 points stadig i spil.
I klassen for biler af ældre homologering indtager brdr. Daniel og Dear Schilling de to første pladser.

Sidste afdeling af CIKs nye Ungdoms VM afvikles i Frankrig (Val d’Argenton). Danmark er repræsenteret ved Kasper Larsen og Jacob Gram.
I Academy-klassen for 13 – 15 årige deltager Magnus Ruud.

Siden sidst:
Max Klinkby-Silver scorede en tredjeplads i prefinalen ved anden afdeling af WSK Masters, men udgik af finalen. I den samlede stilling indtager fynboen dog stadig andenpladsen, mens Jonas Hansen er nr. 10.
Unge Nicklas Nielsen startede fra pole i juniorklassen KF3, og besatte ottendepladsen i finalen. I den samlede stilling er han nr. 3, mens Kevin Rossel er nr. 12.

Emil Bernstorff fik noteret en femte- og en sjetteplads i årets sidste runde af British Formula Ford Championship, der blev kørt på Brands Hatch syd for London.

Ulrik Linnemann sejrede i klassen NEZ1600 i sidste afdeling af NEZ Rallycross Championship på Nysumbanen. I den samlede stilling sluttede han på femtepladsen.