Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Overraskende comeback i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

30/09/10 

En af klassens markante profiler er med i finalen på FDM Jyllandsringen.
DM-Finalen for Danish Touringcar Championship på FDM Jyllandsringen kommer til at byde på et overraskende comeback. Det er en af klassens mest markante profiler, som vender tilbage og deltager i det sidste løb for klassen, der til næste år bliver til Scandinavian Touring Car Championship.
 

Det er Jesper Sylvest, Jægerspris, der atter bliver at finde på startgridden, når det går løs ved DM-Finalen på FDM Jyllandsringen den 10. oktober.

Han er en af de fem kørere, som har deltaget i flest DTC-afdelinger. Han er den første mester nogensinde i klassen, da han tilbage i 1999 tog den allerførste titel. Og siden fulgte han tråden op og blev den første privatmester, da DTC Cuppen blev indført i 2003.

”DTC har altid betydet meget for mig, og selv om jeg ved udgangen af 2008-sæsonen sagde, at det var min sidste hele sæsonen i klassen, så har jeg hele tiden puslet med tanken om at køre et løb i ny og næ. Og nu hvor DTC bliver til en nordisk serie, så skal det være nu. Og så skal det gøres med manér,” siger Jesper Sylvest.

1999-mesteren kommer virkelig til at gøre comeback med manér. Det er en af feltets bedste biler, han sætter sig bag rattet af. Nemlig den Chevrolet Lacetti, som sidste år gav DTC-titlen til Michel Nykjær, Næstved, og som i år har haft Jan Magnussen, England, som chauffør.


Jesper Sylvest gør comeback ved at sætte sig bag rattet af den Chevrolet Lacetti, Jan Magnussen i år har deltaget med i Danish Touringcar Championship.
(Foto: Sylvest Motorsport)

”Inden jeg indgik aftalen med Perfection Racing, har jeg talt flere gange med Jan, og han har fortalt mig, at det er den bedste DTC-racer, han nogensinde har kørt. Og han har trods alt kørt i mange forskellige,” siger Jesper Sylvest.

”Chevroletten er samtidig en forhjulstrækker, og jeg må efter to sæsoner i DTC i en baghjulstrækker bare konstatere, at jeg er mest til at køre forhjulstrukne biler. Det er i forhjulstrukne biler jeg har haft de bedste resultater, så jeg glæder mig virkelig meget til at vende tilbage og køre mod nogle af de konkurrenter, som har betydet meget for mig, og jeg er dybt taknemmelig for, at mine sponsere har gjort det muligt.”

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jesper Sylvest
  • Perfection Racing
  • Sylvest Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 10/10/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
  • Sylvest Motorsport vender tilbage til DTC
  •