Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC sport

2 X Tirsgaard på Padborg Park

MC sport 
30/09/10 

DM i Road Racing for Super Bike og Super Sport 600 afgøres i den kommende weekend på Padborg Park
I den kommende weekend afgøres årets meget spændende DM i henholdsvis Super Bike serien og Super Sport 600 med teamets 2 kørere Steven Tirsgaard på en Honda CBR 1000 RR og Simon Tirsgaard på en Honda CBR 600 RR som deltagere.
 


Steven Tirsgaard.
(Foto: Tom Hjortlund)
I Super Bike serien er der kun en forskel på 4 point mellem Thomas Harding og Steven Tirsgaard, hvorfor der slet ikke er nogen tvivl om, at der virkelig vil blive kamp om årets Danske Mesterskab i serien.

Simon Tirsgaard er placeret som nr. 3 i Super Sport 600 serien, men Simon har kun et forspring på 5 point ned til nr. 4 René Torpsgaard. I toppen er der kun en forskel på 2 point mellem John Høj og Steffen Carlsen, og her vil der sikkert blive den samme hårde dyst.

Både lørdag og søndag er der masser af motorsport på Padborg Park, idet der også køres Classic motorcykler og flere bilklasser i løbet af denne weekend.

Vi kører efter følgende program:
Lørdag: Træning kl. 08.45, tidtagning kl. 10.45 og træning igen kl. 17.35.
Søndag: Løb 1 kl. 11.15 og løb 2 kl. 14.15.

Martin Speed of Light
TH Motorsport


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Padborg Park
  •