Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Touringcar Challenge

Sylvest Motorsport vender tilbage til DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

29/09/10 

I de seneste to sæsoner har det været i gokartsporten, at man har kunnet opleve Sylvest Motorsport, men nu vender familienavnet tilbage til den løbsserie, hvor det hele måske ikke startede, men hvor man skabte fundamentet for sin nuværende basis.
Sylvest Motorsport vender kort og godt tilbage, når årets sidste løb i Danish Touringcar Championship køres på Jyllandsringen den 9.-10. oktober.
 

”Da jeg lagde hjelmen på hylden ved udgangen af 2008-sæsonen, var det ikke meningen, at den skulle blive liggende der, indtil jeg skulle tage den frem for at fortælle børnebørnene om mine meritter,” siger Jesper Sylvest. ”Sidste år blev den støvet af til et løb i Advan Cuppen, hvor jeg med en pokal viste, at jeg stadig var hurtig, og nu tager jeg den frem igen. Jeg vil være med i det sidste løb for DTC – den klasse, der har givet mig de største personlige oplevelser i min motorsportskarriere.”

Der venter med garanti Jesper Sylvest – og det danske motorsportspublikum – en stor oplevelse, når han gør comeback. Det kommer nemlig til at ske bag rattet af en af de hurtigste biler i feltet – den Chevrolet Lacetti, som Jan Magnussen i år har kørt til flere topresultater i DTC-serien. Et comeback, der er kommet i stand takket være Becher-Madsen Service, Viuff A/S og FTZ A/S.


Det er i denne Chevrolet Lacetti, at Jesper Sylvest får DTC-comeback.
(Foto: Sylvest Motorsport)

”Jeg glæder mig helt vildt til at køre den,” siger Jesper Sylvest. ”Kent Bo Steffensen fra Perfection Racing, som står bag bilen, siger, at det er en af de bedste racerbiler, han har arbejdet med, og Jan selv roser bare bilen til skyerne. Det bliver vildt spændende at prøve en så hurtig bil. Uden at tage munden fuld, så tror jeg på forhånd, at det bliver den bedste racerbil, jeg har kørt i hele min karriere. Nu bliver det bare op til mig at få det bedste ud af den!”

Jesper Sylvest ved, hvad han taler om. Han var nemlig med, da den vel nok vigtigste klasse i dansk motorsport så dagens lys i 1999. Han vandt DTC-mesterskabet i premieresæsonen og fulgte senere titlen op som mester blandt privatkørerne i 2003. Kun få kørere har deltaget i så mange løb, som han har gjort, men det er to år siden, at han sidst har været med.

”Jeg har brugt megen tid på at være med i DTC. Familien har i den tid måttet stå i baggrunden, men i de sidste par sæsoner har det i stedet været min søn Nicolai, der har holdt familiefanen højt med bl.a. et mesterskab i Cadett Junior-klassen og deltagelse i årets finale i Europamesterskabet og Verdensmesterskabet i karting,” siger Jesper Sylvest. ”Familien bakker op om min deltagelse, og jeg håber, at jeg ikke gør Nicolai til skamme ved DM-Finalen…”

Sylvest Motorsport


Læs mere om:
 • Jesper Sylvest
 • Perfection Racing
 • Sylvest Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 10/10/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS