Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Volvo tættere på WTCC

WTCC 
30/09/10 

Volvo deltager i næste sæson i World Touring Car Championship. Dog bliver det kun med en bil indsat af Polestar teamet. Det kan man så forstå som deltagelse som privatteam.
Men Volvo har i sin pressemeddelelse dog udtrykt at 2011 bliver en sæson hvor sejre ikke er det vigtigste, men derimod mere at man får samlet alle relevante data med henblik på en officiel Volvo deltagelse i 2012.
 

Polestar teamet har af Volvo fået besked på at deltagelsen i WTCC i næste sæson har Volvos fulde velsignelse. Dermed kan Robert Dahlgren se frem til en fuld sæson i serien. Robert Dahlgren deltog på Brands Hatch i juli måned i hans Volvo C30 og det er også planlagt at han deltager på Okayama banen i den sidste weekend i oktober måned.

Den største opgave for Polestar teamet bliver ikke at vinde, men derimod at evaluere på bilen og at indsamle data, således at Volvo er fuldt ud klar til den officielle satsning og deltagelse i 2012 sæsonen.


Først STCC, så STC og nu WTCC. Volvo er på vej frem
(Foto: Motorsporten.dk)

Volvo har deltaget i flere touringcar mesterskaber gennem tiden. Man var faktisk med da FIA S2000 mesterskabet kørte første gang i 2002 i det daværende ETCC mesterskab. Volvo har også deltaget flere gange i BTCC mesterskabet, ligesom der er vundet adskillige mesterskaber i STCC serien på hjemlig grund.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Dahlgren
  • Polestar Racing Group
  • Brands Hatch
  • Okayama
  •