Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Super Kart

Nicklas Nielsen var hurtigste kører

World
Super
Kart 

29/09/10 

- 2. afdeling af WSK på Val Vibrata i Italien
Efter en god træning var Nicklas Nielsen hurtigste kører ud af de 56 kørere der deltog i tidtagningen i WSK Marster serien på den internationale gokartbane Val Vibrata.
Der skulle nu køres 4 indledende kvalifikationsheat om startplaceringen til pre- finalen, Nicklas kommer ikke godt fra start i 1. heat efter nogle omgange er Nicklas dog nummer 4 en placering han holder i mål.
 

Op til starten på 2. heat var vejret i løbet af kort tid ændret fra sol til øsende regn, alle team havde nu travlt med at montere regndæk og justere karten til de ændrede forhold.
Da starten går, er der stadig øsende regn med store vandpytter flere steder på banen men trods de vanskelige forhold laver Nicklas en flot start og fører sikkert fra start til mål.

Til 3. heat er banen stadig våd, regnen er næsten holdt op men der køres stadig på regndæk. Nicklas laver igen en god start men kommer i klemme og falder nogle pladser tilbage efter nogle omgange er Nicklas nr. 3 en placering han holder i mål.


(Foto: Nielsen Motorsport)

Nu var det sidste kval. heat, igen i sol og tør bane. Nicklas kommer godt fra start og fører, hårdt presset må han vige 1. pladsen men er hurtigt igen på 1. pladsen, igen bliver Nicklas overhalet for enden af langsiden kommer lidt i klemme taber fart og er nu pludselig på 5. pladsen Nicklas vil det anderledes og kører i mål på 2. pladsen med hurtigste tid i heatet.

Efter de 4 kval. heat er Nicklas samlet nr. 3 og med samme startplacering er han nu klar til pre-finalen.
Nicklas laver igen en god start er på 2. pladsen de første 10 omgange og bliver da overhalet til 3. pladsen efter lidt passivt kørsel må Nicklas vige 3. pladsen og kommer i mål som nr. 4.

Så gælder det finalen, 20 omgange med 34 kørere der alle vil vinde, Nicklas laver tilsyneladende en god start er nr. 3 på første omgang de næste 15 omgange skiftes der placering mellem 3. og. 5. pladsen, på de sidste 5 omgange er Nicklas igen nr. 3 og på sidste omgang kører han i mål som nr. 2 et virkeligt godt ræs.


(Foto: Nielsen Motorsport)

Men kort tid efter præmieoverrækkelsen var Nicklas nu nr. 1. fordi vinderen af løbet havde fået en straf på 3 sek.
1 time efter løbet og den første resultatliste måtte Nicklas aflevere pokalen han havde nu fået en straf på 10 sek. for at han havde haft et hjul uden for starlinien, en underlig afgørelse så længe efter løbet. Surt at slutte som nr. 8 efter så flot et løb.

Endelige vindere:
Nr. 1 Loris Spinelli
Nr. 2 Robert Visoiu
Nr. 3 Dario Orsini

Nielsen Motorsport
Birthe Nielsen


Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Nielsen Motorsport
  •      ASETEK SIMSPORTS