Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 3

ART Lotus har ny kører på plads i GP3

Grand Prix 3 
29/09/10 

ART Lotus teamet - den nye konstellation - har lavet ny kontrakt med et britisk talent fra den britiske Formel 3 serie.
James Galado har igennem hele 2010 sæsonen været en skarp konkurrent med vinderen og holdkammeraten fra Carlin teamet, Jean-Eric Vergne. Det sammen med hans konstante præstationer har sikret ham en kontrakt i GP3 serien.
 

ART Lotus kan hjemme på fabrikken byde velkommen til James Galado når han i starten af næste måned kommer på besøg. Det sker i forbindelse med at han netop har underskrevet kontrakt med teamet om at køre 2011 sæsonen i GP3 serien.

James Galado nyder godt at den støtte han får fra Racing Steps Foundation som er en fond, der får indsamlede midler, støtter unge britiske talenter indenfor motorsport. Fonden fik i sidste sæson James Calado ind hos Carlin teamet, og med den succes den unge kører har haft, bliver han nu sendt videre til GP3 serien og ART Lotus teamet som længe har haft den unge englænder i kikkerten.

James Galado kommer mere eller mindre ind som afløseren for Esteban Gutierrez som har vundet GP3 serien i år for ART Grand Prix. Esteban Gutierrez er ny test- og reservekører hos Sauber teamet i Formel 1.

Dons

Læs mere om:
  • ART Grand Prix
  •