Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Intercontinental Cup

Weekend test på Road Atlanta

LMI Cup 
27/09/10 

Præcis som vi kender det fra 12-timers løbet på Sebring, så har endurance løbet Petit Le Mans, der køres på Road Atlanta i den kommende, også uofficielle træninger før de egentlige frie træninger starter på onsdag.
Det var tilfældet i weekenden, hvor der var en del biler på banen for at lave de afsluttende test, før det for alvor går løs senere på ugen
 

Petit Le Mans der køres i den kommende weekend er både et American Le Mans Series løb, og samtidig anden afdeling af årets Intercontinental Le Mans Cup.
Løbet strækker sig 1000 miles eller 10 timer, alt efter hvad der først nås.

Lørdagens store nyhed var Robertson Racing’s anden Ford GT-R, det er en helt ny GT2 bil der havde sin første tur på racerbanen i lørdags. Denne bil skiller sig en smule ud fra teamets første, ved at den køre på det brændstof som hedder E85, bilen skal ved Petit Le Mans skal køres af Anthony Lazzaro og Robert Bell.

Der er ikke noget officielt om hvordan testen gik, fuldstændig på niveau med de uofficielle test på Sebring.

Det var meningen, at de uofficielle test skulle fortsætte søndag, men en lang række regnbyger hen over dagen gjorde at aktiviteten på bane ikke var voldsom.

Men et team havde dog det helt store smil fremme, det var Porsche Motorsport. De har aldrig race testet deres Porsche 911 GT3 R Hybrid i regnvejr, og derfor blev regnbygerne hilst velkommen af dem!
Porsche Motorsport blev slet ikke skuffet, bilen har jo i nogen grad 4-hjuls træk, da elektromotorerne trækker på forhjulene, og benzin motoren trækker på bagakslen. Det betyder at bilen havde godt fat i underlaget på den regnvåde bane, og Mike Rockenfeller var tilfreds med bilen.

Alt i alt, er vi ikke så meget klogere nu, men godt forvente at Porsche 911 GT3 R Hybrid vil være med fremme i GT2 klassen, vel vidende at de ikke kan score point i løbet.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Anthony Lazzaro
  • Mike Rockenfeller
  • Robert Bell
  • Robertson Racing
  • Road Atlanta
  • 02/10/10 - Road Atlanta - LMI Cup
  •