Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Singapores Grand Prix i 20 år

Formel 1 
28/09/10 

Står det til FOM præsidenten Bernie Ecclestone, så skal Singapores Grand Prix være på kalenderen i de næste 20 år. Udtalelsen faldt i fredags i Singapore. Bernie Ecclestone - og andre - er utrolig glade for natløbet i Singapore.
Bernie Ecclestone er dog også helt med på at der er nogen ting der skal justeres.
 

Bernie Ecclestone ønsker en lang tids kontrakt udover det sædvanlige med arrangørerne af Singapores Grand Prix. Ikke kun fordi at det nu har været udsolgt igen til arrangementet, men også fordi at formatet med natløb har vist sig at fungere særdeles tilfredsstillende.

Hele Formel 1 cirkuset har gennem de seneste 3 år udtrykt stor begejstring for hele arrangementet, men der er stadig visse ting der kan tåle at blive rettet. Til Grand Prixet i år, har man rettet en del ting, men der er stadig ting der ikke fungerer helt efter hensigten.

Et af klagepunkterne har hele tiden været chikanen i sving 10. Den er ændret til i år, men tilsyneladende uden at forholdende er blevet bedre. Især Lewis Hamilton har kritiseret svinget med udtalelser som "det værste sving han har kørt i Formel 1" og lignende. Teamkollegaen Jenson Button anfører et andet punkt som bør rettes.

Singapore ligger i en zone hvor der er utrolig meget regn, og man er da heller ikke blevet skånet i år. Jenson Button anfører at bortledningen af vand fra banen ikke er god nok. Har man fulgt de forskellige sessioner kan man være tilbøjelig til at give Jenson Button ret. Der har været flere steder hvor der har stået vand, mens resten af banen for så vidt har været rimelig tør eller helt tør.

Arrangørerne i Singapore er meget lydhøre og vil løbende se hvad der kan gøres. Især kritikken af sving 10 som ikke kun kommer fra Lewis Hamilton, vil man evaluere på og måske ser vi en ny udgave af chikanen allerede næste år.

Dons

Læs mere om:
  • Marina Bay Street Circuit
  • 26/09/10 - Marina Bay Street Circuit - Formel 1
  •