Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Bliver der mere NASCAR race for Ekström?

NASCAR 
26/09/10 

Mattias Ekström har været ude at køre NASCAR to gange i denne sæson. Først på en almindelig road course og nu sidst på en ovalbane. Og det ser ud til at han godt kunne tænke sig flere løb i den ultra populære amerikanske serie, men får han lov?
Første udmelding fra Mattias Ekström var at nu er det slut. Men hvad menes der?
 

Mattias Ekström synes at det er alvorligt sjovt og spændende at køre i NASCAR serien. Og måske ligger fremtiden der for den svenske kører. Men nok ikke lige med det samme. Han er selv mere end almindelig begejstret, men udtalte efter det sidste løb, at nu er det slut, men han mener nok i denne sæson?


Mattias Ekström på Richmond banen
(Foto: Red Bull - Getty Images)

De første mere uofficielle udtalelser lige efter det seneste løb var mere tydelige. Det ville han køre igen.

Men står det til hans nuværende arbejdsgiver Audi og hans øverste overordnede i den forbindelse, dr. Wolfgang Ulrich, så skal han ikke køre mere NASCAR. Men det kan være at Mattias Ekströms storsponsor i DTM serien, Red Bull, har en anden opfattelse. Det er dem som har skaffet Mattias Ekström chancen nu to gange i NASCAR.


Mattias Ekström på Richmond banen
(Foto: Red Bull - Getty Images)

Red Bulls Toyota team i NASCAR serien som Mattias Ekström har kørt for nu to gange, vil have ham til at køre flere løb allerede i år, og i hvert fald i næste sæson. Det kan se ud til at Mattias Ekströms deltagelse i NASCAR skal afgøres mellem Audi og Red Bull.

Dons

Læs mere om:
  • Mattias Ekström
  •