Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DTM

"DTM er lige mig"

DTM 
26/09/10 

DTMDavid Coulthard debuterede i denne sæson i den tyske DTM serie. Succesen har dog været svær at få øje på, hvilket endnu en gang beviser at man ikke bare sætter sig i en DTM racer og får succes.
Det har dog ikke taget modet fra David Coulthard, som gerne vil forsætte i serien, men det er endnu ikke endelig afgjort.
 

David Coulthards debut i DTM har ikke ligefrem været prangende. Omstillingen fra en Formel racer til en yderst modificeret touringcar har ikke været nem - heller ikke for David Coulthard. Det har han i lighed med flere af kollegaerne fra Formel 1 måttet sande.


David Coulthard håber på mindst 2 år mere i DTM
(Foto: Natascha Theisen)

Han har så heller ikke haft den nyeste racer at debutere i. Det er 2008 udgaven af Mercedes's C-klasse DTM racer han har kørt i. David Coulthard afslører også at Mercedes er i gang med planer om en ny racer til 2012 sæsonen. David Coulthard har et ønske om at være med til at køre i den. Om han får lov, afhænger helt og holdent af de forhandlinger som efter sæsonafslutningen skal føre med Norbert Haug.

Dons

Læs mere om:
  • David Coulthard
  •      ASETEK SIMSPORTS