Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Aalborg-racerkører kommer fremad

Danish
Touringcar
Challenge 

23/09/10 

- i Danish Touringcar Championship
Den ålborgensiske racerkører Kim Holmgaard er i denne sæson skiftet til den absolutte topklasse i dansk motorsport på bane, Danish Touringcar Championship. Det har været et hårdt og svært skifte for nordjyden, der i denne sæson blandt andet har kæmpet mod kørere som Jason Watt, Casper Elgaard og Jan Magnussen.
 

”Men jeg synes helt klart, at det går fremad,” siger Kim Holmgaard. Han deltog tidligere på måneden i det store Grand Prix på FDM Jyllandsringen, hvor han ikke blot var i kamp mod sine normale modstandere fra Danish Touringcar Championship, men også fra den svenske løbsserie.

”Grand Prixet var det fjerde løb for mig i min Seat Leon, og når jeg kikker på de omgangstider, jeg blev noteret for, så var det min hidtil bedste løbsweekend. Jeg satte nemlig min hidtil bedste omgangstid i bilen under tidtagningen, og det er jeg meget glad for, for det viser, at jeg er på rette vej.”

Det er ikke kun målt mod stopuret over en enkelt omgang, at Kim Holmgaard havde en god løbsweekend på FDM Jyllandsringen. Han er også blevet mere konkurrencedygtig i forhold til de øvrige kørere i feltet.

”Jeg kan ikke bare køre uden hensyntagen til økonomien og være ligeglad med, om der kommer skader på bilen, og det påvirker naturligvis de resultater, som jeg kan køre hjem, men jeg var helt klart tættere på konkurrenterne ved det seneste løb,” forklarer Kim Holmgaard.

”Jeg var egentlig hurtigere end de to tre kørere, der lå foran mig, og jeg havde hele tiden kontakt med Jan Magnussen og min teamkammerat Jens Møller, der lå lidt længere fremme, så farten er ved at være der.”

Det var ikke kun de forbedrede omgangstider, der fik smilet frem hos Kim Holmgaard og det mekanikerteam, som hjælper ham. Det gjorde 24 søde piger også.


Kim Holmgaard med alle grid girls ved Grand Prix Danmark.
(Foto: Team FDM Tegee-Dan Motorsport)

”Min sponsor Caramba havde valgt at give den endnu mere gas til Grand Prixet, hvor de sørgede for, at der for første gang i år var grid girls placeret foran hver eneste bil under det store grid show, der gik forud for løbene,” fortæller Kim Holmgaard.

Kim Holmgaard skal køre en gang til i sin Seat Leon i denne sæson. Det sker ved den årlige DM-Finale på FDM Jyllandsringen den 10. oktober.

”Jeg tør ikke satse på at komme på podiet, for den forreste del af feltet er stadig meget skrap, men hvis jeg kan forbedre mig på enten omgangstiderne eller på resultaterne, hvor jeg har tre femtepladser som mit bedste, så vil jeg være tilfreds,” slår Kim Holmgaard fast.


Læs mere om:
 • Kim Holmgaard
 • Team FDM Tegee-Dan Motorsport
 • Jyllandsringen
 • 10/10/10 - Jyllandsringen - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her