Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Cup

Jens Møller hentede point trods svær weekend

STC Cup 
22/09/10 

Jens Møller var lørdag til start i årets næstsidste afdeling af Danish Touringcar Championship, og det skulle vise sig at blive en svær weekend for racerkøreren fra Ikast. Teamet havde ikke tidligere kørt på den svenske Ring Knutstorp med racerbilen, og da hele programmet samtidig var klumpet sammen med træning, tidtagning og to løb på en og samme dag, gjaldt det om at ramme rigtigt fra start.
 

”Vi havde håbet på, at vi ville kunne omsætte det set-up, vi med succes har brugt på FDM Jyllandsringen, men det viste sig desværre ikke at være muligt, så vi manglede fart,” fortæller Jens Møller.

”Da det forhold stod klart efter træningen og tidtagningen, der blev kørt indenfor bare et par timer, gjaldt det bare om at bruge løbene til at opnå det bedst mulige resultat og få så mange point som muligt.”

I de to løb – som også talte til Scandinavian Touring Car Cup – blev Jens Møller henholdsvis tredje- og fjerdebedste DTC-kører.

”Taget i betragtning af, at jeg manglede farten, så lykkedes missionen faktisk på sin vis, for jeg formåede at hente 18 point på Casper Elgaard, 13 på Jason Watt og seks på Robert Schlünssen, så nu er jeg faktisk kommet op og har fået kontakt med dem i tabellen,” siger Jens Møller. ”Det var faktisk et okay løb, selv om vi ikke kunne være med helt fremme.”


Jens Møller halede ind på konkurrenterne.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Efter de to løb på Ring Knutstorp står Jens Møller nu noteret for 156 point på fjerdepladsen. Jason Watt på tredjepladsen har tre flere, mens etteren og toeren – Casper Elgaard og Robert Schlünssen – har henholdsvis 183 og 170 point.

”Vi bliver fire topkørere til finalen i næste måned, så det skal nok blive spændende,” vurderer Jens Møller, der har nærstuderet mulighederne og begrænsningerne i pointregnskabet.

”Hvis jeg vinder finalen og de tre andre udgår, så kan jeg blive mester, men så nemt kommer det nok ikke til at gå,” ler han. ”Der bliver en hård kamp om placeringerne.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Team FDM Tegee-Dan Motorsport
  • Ring Knutstorp
  • 18/09/10 - Ring Knutstorp - STC Cup
  •