Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

LMP2 klassen udvikler sig kraftigt frem imod 2011

Le Mans
Series 

24/09/10 

Efter Intercontinental Le Mans Cup løbet på Silverstone kom der flere interessante ting frem, som alle peger hen imod at vi kan se frem til en fantastisk god 2011 sæson under ACO’s reglement.
Der kommer flere og flere nyheder frem som tyder på, at vi kan forvente et boost til LMP racing.
 

DAMS teamet der var vinder af Formula Le Mans klassen i 2010 med kørerne Andrea Barlesi og Gary Chalandon, har ambitioner om at deltage i Le Mans Series i 2011 i LMP2 klassen.
Det er jo ikke første gang at det franske DAMS team leger med LMP racing, men rygtet vil sige at vi måske bliver overraske når teamet inden for kort tid præsentere deres planer for 2011.

Strakka Racing vil også ind og køre LMP2 i 2011, men de vil ikke fortælle hvilke konkrete planer de har, eller med hvilken bil de skal køre.

RML teamet vil igen køre LMP2 i 2011, det bliver igen med en HPD motor, men vi kan ikke få oplyst hvilket chassis de vil vælge og køre med.

Vejgaard

Læs mere om:
  • DAMS
  • RML
  • Strakka Racing
  •