Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Bybanen i Singapore forbedret

Formel 1 
22/09/10 

Der har de gange man har kørt Formel 1 Grand Prix i Singapores gader efterfølgende været kritik af banens beskaffenhed, og det har man lyttet til hver gang.
Banen er til dette års Grand Prix der afvikles her i den kommende weekend, forbedret både bane og pitlane. Især et sving er blevet forbedret efter megen kritik. "Singapore Sling" som svinget populært kaldes, har fået ændrede kerbs.
 

Arrangørerne af Singapores Grand Prix, er lydhøre overfor kritik. Det har man bevist flere gange ved at rette flere ting. Også til den kommende weekends Grand Prix på bybanen i Singapores gader, er der ændret og forbedret flere ting.

Banen har blandet andet fået skyld for at på visse steder at være meget ujævn. Nu har arrangørerne lagt jævnet og udlagt ny asfalt på strækningen mellem sving 3 og sving 7. Det samme er sket mellem sving 14 og 19.

Hele pitlane er sænket ca. 1 cm for at jævne overgangen mellem pitlane og selve udkørslen til banen, hvor der tidligere har været rigelig niveau forskel efter manges mening.

Sving 10 eller "Singapore Sling" chikanen er også ændret. Her har man også udlignet nogle niveaul forskelle ligesom et af de store kritikpunkter på stedet - kerbs - også er ændret. Desuden er flere af omgivende betonmure blevet malet så de er mere iøjnefaldende. Sidstnævnte kan have betydning idet Grand Prixet som de fleste ved, køres i kunstlys hvilket giver en hel anden belysning og dermed ændrede betingelser for kørerne.

Dons

Læs mere om:
  • Marina Bay Street Circuit
  • 26/09/10 - Marina Bay Street Circuit - Formel 1
  •