Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Klubrally

Klubrally i Grindsted

Klubrally 
22/09/10 

Claus Lützhøft A/S – Nissan-forhandler i Grindsted åbner sit nye bilhus for Grindsted Motor Klub og lægger lokaler til starten for 5. afdeling af det Jysk/Fynske mesterskab i klubrally, som bliver afviklet søndag d. 3. oktober i og omkring Grindsted.
Løbet slutter denne gang på Grindsted Go-kart bane.
 

Grindsted Motor Klub har arrangeret JFM i mange år og mange gange også med de samme prøver. Det er ikke nemt at finde nye arealer at få lov at køre på en søndag.

En af klubbens formål med at lave løb er, at deltagerne synes det er sjovt at komme og køre i GMK.

2 af klubbens medlemmer i Grindsted Motor Klub har dog i år fundet nye prøver og det bliver spændende at se hvad deltagerne siger til dem. Der skal køres på 4 prøveområder i byens industrikvarterer og 1 enkelt hastighedsprøve i Sdr. Omme. Deltagerne skal igennem prøverne 2 gange og på den måde kører deltagerne 10 prøver med en samlet længde på ca. 20 km . Jan og Keld som har fundet de nye prøver, kører også selv klubrally og de fortæller, at de har fundet steder de naturligvis selv gerne ville køre.

Grindsted Motor Klub

Tillægsregler ligger på Knagen.dk – skynd jer at tilmelde jer – fristen udløber lørdag.


Læs mere om:
  • Grindsted Gokart Bane
  •  
     

    Klubrally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: