Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

En lang tur hjem

Yokohama Cup 
22/09/10 
Yokohama

Lasse Rolighed Pedersen fik ikke de resultater, han havde håbet på, da Pers Kemi Sport deltog i Yokohama Cup-løbene på Ring Knutstorp.
Forud for weekenden i det svenske havde den unge kører ellers realistiske chancer for en medaljeplads i mesterskabet, og med en andenplads i tidtagningen til første løb, så det hele meget lovende ud.
 

En dårlig start kostede imidlertid vigtige placeringer, og selvom flere af konkurrenterne eliminerede hinanden, kom vejlenseren aldrig tilbage på andenpladsen. I en længere periode pressede Lasse på for at tage andenpladsen fra David Falch, men chancen for en overhaling kom aldrig.

"En tredjeplads er heller ikke dårlig, men når jeg nu startede på andenpladsen, ville jeg gerne have holdt den hjem", fortæller Lasse.


Lasse Rolighed Pedersen fik ikke de resultater, han havde håbet på.
(Foto: Gripping Media)

I "danskerlejren" på Ring Knutstorp blev der skruet op for hyggen fredag aften, men lørdag formiddag stod det atter i motorsportens tegn. For Lasse, der startede fra tredjepladsen, blev det en kort fornøjelse:
"Jeg kom godt fra start, men da jeg drejer ind i første sving, misser Michael Markussen bremsepunktet og tager mig af banen", siger Lasse. "Det var drønærgerligt, og jeg må nok indse at medaljedrømmen stille og roligt sejlede fra mig."


Der skal kæmpes hårdt ved DM-Finalen, hvis Pers Kemi-raceren skal sikre sig en top-3 placering i DM-stillingen.
(Foto: Gripping Media)

Mens mesterskabstoppen nu er trukket fra med godt tyve point, ærgrer det sæsondebutanten at han ikke nåede flere omgange på Ring Knutstorps kuperede asfalt. "Det er jo en utroligt fed racerbane, og jeg ville gerne have haft mange flere omgange - men det må så blive en anden gang."


Den 25-årige racerkører nød Ring Knutstorps kuperede banelayout.
(Foto: Gripping Media)

Den 25-årige racerkører ser nu frem til DM-Finalen på FDM Jyllandsringen den 9-10. oktober, hvor han med næb og kløer vil forsøge at erobre tredjepladsen i mesterskabet.

Pers Kemi Sport

Gripping Media ApS

Læs mere om:
 • Lasse Rolighed Petersen
 • Ring Knutstorp
 • 18/09/10 - Ring Knutstorp - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her