Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Yokohama Cup

Majgaard og Falch scorede maksimumpoint

Yokohama Cup 
15/09/10 
Yokohama

Trods hård medfart er Steffen Larsen stadig med i mesterskabskampen
Anders Majgaard, Søborg, og David Falch, Roskilde, gjorde resultatmæssigt rent bord ved årets sjette afdeling af Yokohama Cuppen, der blev afviklet på Ring Knutstorp i forbindelse med finalen for Scandinavian Touring Car Cuppen. De to kørere fra Number 1 Racing sluttede som henholdsvis nummer 1 og 2 i såvel tidtagningen som de to løb, og da de derved fik henholdsvis den største og næststørste score, der var mulig for en løbsweekend, topper de nu tabellen.
 


Anders Majgaard og David Falch opnåede to 1-2-sejre i Yokohama Cuppen på Ring Knutstrop
(Foto: Birger Vilén - www.euroracer.org)

Inden løbene i Skåne var det Steffen Larsen, Ishøj, der førte mesterskabet, men han fik en utrolig hård medfart i begge løb.

I starten på det første løb blev Steffen Larsen ramt af Anders Christensen, Egå, med det resultat, at han ramte ind i Michael Markussen, Helsingør, som måtte udgå. Steffen Larsen formåede dog at gennemføre løbet på en fjerdeplads, hvilket var medvirkende til, at han til det andet løb havde kvalificeret sig til en startplacering i forreste række.


Steffen Larsen blev i første løb ramt af Anders Christensen, så han selv påkørte Michael Markussen.
(Foto: Morten Alstrup)

Her kom Steffen Larsen bedst af sted, men i det første sving blev han skubbet af banen af Lars Vendelbo, Hadsten, der normalt er teamchef for Number 1 Racing, men som denne gang gjorde comeback som en slags hjælperytter for sine to kørere. Kollisionen betød, at Anders Majgaard og David Falch kunne smutte i front, hvorefter de kontrollerede løbet. Senere fik Lars Vendelbo atter betydning for udfaldet af løbet. Liggende på tredjepladsen med fire omgange igen lod han sig først passere af Kim Lund, Silkeborg, og siden Steffen Larsen, men ikke så snart sidstnævnte var kommet forbi, blev han for anden gang ramt af Lars Vendelbo.

Steffen Larsen kom dog i gang igen og blev noteret for en fjerdeplads, hvilket betyder, at han stadig er en af de tre kørere, som kan vinde mesterskabet, idet han blot er henholdsvis fire og tre point efter Anders Majgaard og David Falch.

Lars Vendelbo blev under løbet idømt en drive through for den første påkørsel af Steffen Larsen, men da denne ikke blev udført, blev han under løbet udelukket fra dette. Efter målflaget var faldet besluttede dommerne at udelukke ham helt fra arrangementet og indstille ham til skærpet straf.

Stillingen i Yokohama Cup:

1 Anders Majgaard Peugeot 308 174
2 David Falch Peugeot 308 173
3 Steffen Larsen Peugeot 307 170
4 Lasse Rolighed Pedersen Peugeot 307 149
5 Peter Olsen Peugeot 307 146
6 Bruno Rasmussen Peugeot 307 113
Kim Lund Peugeot 307 113
8 Jens Henrik Hansen Peugeot 307 84
9 Anders Christensen Peugeot 307 81
10 Michael Markussen Peugeot 307 41
11 Michael Skipper Ford Fiesta 34
Søren Marquard Peugeot 307 34
13 Allan Jensen Peugeot 206 13
14 Lars Vendelbo Peugeot 307 11
15 Brian Jacobsen Toyota Corolla 9

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Lars Vendelbo
 • Lasse Rolighed Petersen
 • Peter Olsen
 • Steffen Larsen
 • Ring Knutstorp
 • 18/09/10 - Ring Knutstorp - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her  ASETEK SIMSPORTS