Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Number 1 Racing = Number 1 & 2

Yokohama Cup 
20/09/10 
Yokohama

Efter weekendens to Yokohama Cup løb I forbindelse med "Kvällspostens Newsrace" på svenske Ring Knutstorp, er Number 1 Racing's to faste Peugeot 308 EPO I kørere Anders Majgaard og David Falch tilbage i toppen af mesterskabet, omend i modsat rækkefølge at hvordan de tidligere lå placeret.
 


Anders Majgaard på vej mod pole position.
(Foto: Motorsporten.dk)

Allerede fra den fri træning fredag, viste de to Number 1 Racing kørere at de kunne være med helt oppe foran på den kuperede svenske bane, Anders Majgaard og David Falch sluttede her på 2. og 3. pladserne.
I den efterfølgende tidtagning var Anders Majgaard hurtigste mand på banen, og snuppede dermed pole position til det første løb. David Falch der kørte med de maksimale 80 kilos succesballast, præsterede den 3. hurtigste tid i en tidtagning der nok kommer til at gå over i historien som en af de tætteste i Yokohama Cup klassen.
Fra Anders på 1. pladsen, via Lasse Rolighed Petersen på 2. og ned til David på 3. pladsen var der 0,038 sekunds forskel på tiderne!


David Falch kæmpede bravt med de 80 kilos successballast.
(Foto: Motorsporten.dk)

Fredagens løb fik den bedst tænkelige start for Anders og David, og på vej ind i det første sving var de på 1. og 2. pladserne, og de placeringer holdt de samtlige løbets 11 omgange, og de strøg over målstregen med 3,3 sekund mellem sig, og med yderligere 3,7 sekunds forspring ned til køreren på 3. pladsen som her var Lasse Rolighed Petersen.
Undervejs i løbet satte Anders den hurtigste omgangstid, den lød på 1:09,720.


Starten på første løb.
(Foto: Motorsporten.dk)

I lørdagens løb skulle David starte fra 4. pladsen og Anders fra 5. pladsen, og med et par kanonstarter var de igen i føring allerede på første omgang, med Anders foran David.


Number 1 Racing på de tre første pladser i starten på det andet løb, Anders Majgaard foran David Falch og Lars Vendelbo.
(Foto: Motorsporten.dk)

Endnu en gang kørte de to Number 1 Racing kørere sig til 1. og 2. pladserne i en tæt afgørelse, hvor der kun var 0,9 sekund mellem dem hen over målstregen, samtidig havde de opbygget et forspring over 22 sekunder ned til køreren på 3. pladsen.


Lørdagens vinder Anders Majgaard øverst på podiet, sammen med teamkollega David Falch (tv) på anden pladsen samt Peter Olsen (th) på tredje pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det var en givtig weekend for Anders og David, de var kun et point fra at scores det maksimale, det ene point som David satte til i tidtagningen ved 'kun' at blive nummer 3.
Weekendens score blev for Anders de maksimale 43 point, 3 for pole position og 2 X 20 for sejrene. David scorede et point i tidtagningen, samt 2X 17 point for anden pladserne.
De mange point betyder at de to Number 1 Racing kørere nu indtager 1. og 2. pladserne i Yokohama Cup mesterskabet, med Anders 1 point foran David.

Teamets tredje kører denne weekend var sportsdirektøren selv - Lars Vendelbo - der stillede til start i teamets grønne Peugeot 307 EPO IV - den ene af reserve bilerne fra sidste sæson.
Han kørte sig til en 9. plads i den fri træning, samt en 8. plads i tidtagningen.


Lars Vendelbo kørte denne weekend teamets grønne Peugeot 307 racer.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lars Vendelbo gennemførte det første løb på 5. pladsen, og sikrede sig samtidig pole position til lørdagens løb.
I lørdagens løb lå Lars længe på 3. pladsen, men en ublid nærkontakt med en konkurrent, blev takseret som 'unfair kørsel' og Lars blev idømt et sort flag, dermed var videre deltagelse i arrangementet udelukket.

Top 5 efter 11. og 12. afdeling af mesterskabet:

Pl. Kører Mærke Point
1 Anders Majgaard Peugeot 308 174
2 David Falch Peugeot 308 173
3 Steffen Larsen Peugeot 307 170
4 Lasse Rolighed Pedersen Peugeot 307 149
5 Peter Olsen Peugeot 307 146

Næste løb i Yokohama Cup mesterskabet bliver sæsonens sidste løbsweekend, DM Finalen på Jyllands-Ringen den 9. og 10. oktober, her skal 13. og 14. afdeling afgøre mesterskabet!


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Lars Vendelbo
 • Number 1 Racing
 • Ring Knutstorp
 • 18/09/10 - Ring Knutstorp - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her