Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Clio Cup - DK

Ny promotor for Renault Clio Cup Danmark

Clio Cup - DK 
16/09/10 

Clio CupJeg (Peter Rasmussen) har på opfordring af deltagerne i Renault Clio Cup/DTC Light Cup påtaget mig rollen som promotor for klassen.
Jeg har siden klassens oprettelse været klassens teknisk ansvarlige, reglements koordinator, teknisk kontrollant samt kontaktperson for deltagerne.
 

Min hensigt med at påtage mig promotorrollen er at genskabe en klasse, hvor deltagerne er i fokus, og hvor rammerne tilpasses ønskerne fra teams og deltagere mht. afvikling, reglementer, opstilling, køretid osv.

Målet er at nedsætte de faste udgifter til et minimum og samtidig tilbyde muligheden for tilkøb af ekstraydelser, således at nye/små teams kan deltage for ”små penge” og etablerede/større teams kan vælge at tilkøbe ydelser fra løbsarrangørerne så som ”Taxi drive”, depotplads, events og lignende. Målet er også at komprimere afviklingsformen, således at deltagerne/teams ikke behøver at afsætte 3-4 dage på alle arrangementer.

Jeg vil naturligvis forsøge at få aftaler med løbsarrangørerne på alle de danske baner og håber yderligere at finde en udenlandsk bane, som ønsker at samarbejde om et arrangement, hvor der deltager Renault Clio Cup fra det pågældende land også.

Jeg ser Renault Clio Cuppen som klassen for de kørere og teams, der ønsker at konkurrere på lige vilkår, og hvor det ikke er budgettet, der bestemmer farten, men køreren. Den er ligeledes springbrættet for dem, der har ambitioner om en karriere i international Touring Car/GT, men ikke har budgetter og mandskab til klasser som DTC, STCC og lignende.

Jeg ser en god fremtid for klassen, og jeg vil arbejde for en stigning i deltagerantallet til ca. 15 biler ved sæsonstart 2011 og derefter løbende stigning til 20-25 biler over de næste 2 år.

Interesserede er velkommen til at kontakte mig.

Peter Rasmussen
Tlf. nr.: 2174 1466
E-mail: peter@vha-trim.dk


Læs mere om:
  • Peter Rasmussen
  •      ASETEK SIMSPORTS