Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Cup

Jens Møller: "Jeg vil være bedste dansker"

STC Cup 
16/09/10 

For første gang i denne sæson drager Jens Møller udenlands for at kæmpe om point til årets Danish Touringcar Championship. Helt præcist sker det på den svenske bane, Ring Knutstorp, der ligger tæt ved Helsingborg.
”Jeg tager derover for at få det bedst mulige ude af det. Som jeg husker banen, var det en sjov bane, der er udfordrende, men den er også smal,” siger Jens Møller, som sidste gang kørte på Ring Knutstorp i 2004.
 

Ligesom ved den seneste løbsweekend starter DTC-kørerne i samme løb som svenskerne, da der også kæmpes om den skandinaviske titel.

”Man skal nok være lidt forsigtig,” vurderer han. ”Der er nogle svenskere, der kører som om det hele skal afgøres i første sving, og vi kan ikke forvente, at vi kan komme derop og være med fremme som på Jyllandsringen. Der er en reel risiko for, at vi kan komme til at ligge i midterfeltet, og det er jo der, hvor øretæverne bliver delt ud. Men forhåbentlig står vi med en god smag i munden lørdag aften og med nogle gode point på kontoen.”


Jens Møller skal atter kæmpe mod den skandinaviske elite.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Inden løbene i det sydsvenske indtager Jens Møller fjerdepladsen i kampen om Danish Touringcar Championship, hvor han ligger efter Casper Elgaard, Robert Schlünssen og Jason Watt.

”Jeg skal nok håbe på, at nogle af de andre er uheldige i denne weekend, hvis jeg skal kunne blive ved med at drømme om metal,” siger han.

”Med den fart vi har i bilen, tror jeg godt, at vi kan være med, men vi skal også være heldige, hvis vi skal komme i top 8 i første løb. Jeg kan lige så godt blive nummer 4 som nummer 14. Jeg ved ikke, hvor jeg står i feltet på den bane, men det er ens for alle os danskere. Det er klart, at svenskerne har en kæmpe fordel. Det hele foregår på én dag med træning, tidtagning og løb, så hvis man ikke rammer gearingen rigtig, kan det være et problem.”

Da årets racersæson begyndte på FDM Jyllandsringen, var Jens Møller med til at kæmpe om sejren og endte med en tredjeplads.

”Selv om det er målsætningen, hver gang jeg kører, så skal jeg nok ikke forvente at komme på podiet denne her gang,” indrømmer han. ”Kan jeg ikke det, så vil jeg være bedste dansker.”


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Team FDM Tegee-Dan Motorsport
  • Ring Knutstorp
  • 18/09/10 - Ring Knutstorp - STC Cup
  •