Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Marco Sørensen tester Formel 2

FIA Formel 2 
14/09/10 

Den unge nordjyske racerkører har fået tilbud om at teste en Formel 2 racer.
Testen foregår den 21. september på racerbanen i Valencia, Spanien.
Testen er kommet på plads med hjælp fra Dansk Automobil Sport Organisation, og er hovedsageligt møntet på deltagelse i næste års Formel 2 mesterskab.
 

Formel 2 eller F2 er en meget kraftig racerbil med omkring 480 hestekræfter, fordelt på 500 kg. Bilen er designet af Williams Formel 1 Team. Deltagelse i mesterskabet giver mulighed for at erhverve sig en af de eftertragtede super- licenser, som er krævet for at teste eller deltage i Formel 1.


På billedet ses Marco Sørensen ved en tidligere test.
(Foto: Marco Racing)

Marco udtaler, at han ser frem til testen, og forventer at det kommer til at gå rigtigt stærkt. Jeg kender ikke så meget til bilen, så jeg tage nok nogle ekstra omgange inden jeg begynder at give fuld gas. Jeg kender heldigvis Valencia banen rigtig godt, da jeg ofte har testet på banen tidligere i min karriere.

Der er utroligt stort medie og pressedækning på F2, og alle løb sendes mere eller mindre direkte til de fleste lande i Europa. Bl.a. Eurosport har fulgt løbene tæt i år. Det er et godt produkt, som giver pay-back for sponsorer og investorer. P.t. har jeg desværre ikke penge til at deltage i mesterskabet, men måske en god test kan hjælpe med dette, udtaler den unge nordjyde.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • RC Motorsport
  •