Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Ferrari LMP2?

Le Mans
Series 

15/09/10 

Team AF Corse har de seneste sæsoner deltaget i sportscar racing under ACO’s reglement i GT2 klassen, og det vil de blive ved med, dog skal den aldrende F430 GT2 skiftes ud med den nye Ferrari 458 GT2.
Men her stopper Team AF Corse’s ambitioner ikke. Teamet har haft møder med flere forskellige chassis konstruktører, med det formål også at komme til at deltage med en LMP2 racer i 2011.
 

Team AF Corse's plan er at deltage med mindst én Ferrari 458 GT2 i Le Mans Series, og hertil vil de også køre med en LMP2 bil, det er dog uvist hvilken serie de her vil køre med i, men det er slet ikke her det spændende er.
Det spændende her bliver om vi kommer til at opleve en LMP2 racer med Ferrari V8 fra en Ferrari 458 GT2?

Det skal blive interessant at se om trenden fra LMP1, hvor det i et par sæsoner har været muligt at benytte GT1 motorer, som Aston Martin med succes har gjort, også breder sig til LMP2 hvor det fra 2011 bliver muligt at benytte GT2 motorer.

Forestil dig en LMP2 racer med en Ferrari V8, det kan bare ikke blive en kedelig bil.

Vejgaard

Læs mere om:
  • AF Corse Motorola
  •