Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross - DM

Mortensen Rallycross gør status

Rallycross - DM 
15/09/10 

I sæsonen 2009 blev det til en flot og meget tilfredsstillende 2. plads for Søren Mortensen i det samlede DM for standard biler 0-1600 ccm i den lille Suzuki Swift.
Dette medførte at der kom blod på tanden og en ny klasse måtte prøves, derfor blev en Citroën Saxo Kitcar indkøbt og der skulle prøves krafter med klassen for S1600 biler.
 


(Foto: Mortensen Rallycross)
Søren Mortensen udtaler:
”Jeg følte tiden var kommet til at prøve en ny klasse med nye udfordringer og mere fart ikke mindst, hvor målet var top 5 og det er indfriet. Taget i betragtning af at der har været en masse indkøring, og ikke mindst at lære bilen at kende, er sæsonen godkendt.”
(Foto: Mortensen Rallycross)
Det hele startede flot i den nye bil. Ved DM 1 i Viborg blev det til sejr, og ellers har det været 4. pladser sæsonen igennem. Da vi nåede til 7. og sidste afdeling var det så tæt at Søren kunne blive fra nummer 2 til nummer 5 i det samlede mesterskab, desværre trak Søren det korteste strå og blev 5'er i det samlede mesterskab.

Sæsonen 2011 ligger stadig uvist, men et par løb i Sverige ligger højt på ønskelisten, og så skal Saxo'en have en masse opdateringer hen over vinteren.

Mortensen Rallycross


Læs mere om:
  • Søren Mortensen
  • Nisseringen
  •