Ferrari Challenge

Ferrari Weekend - race 1

Ferrari Challenge (DK)
11/09/10

Ferrari 360 Challenge køreren Thomas Vestergaard gjorde næsten rent bord i dag på Jyllands-Ringen, hvor han satte hurtigste tid i den fri træning, sikrede sig pole position i tidtagningen, samt vandt det første løb med en sejrsmargen på over 17 sekunder foran Christian Overgaard og Allan Jørgensen, der besatte anden og tredje pladserne.
Det eneste stik som Thomas Vestergaard ikke sikrede sig var det for at sætte hurtigste omgangstid i løbet, den ære løb Claus Gregersen med da han på den 8. omgang kørte tiden 1:23,546.